Любомир Любенов Публикувано Октомври 9, 2013 Report Share Публикувано Октомври 9, 2013 Здравейте!Миналата седмица компютъра ми се прецака и реших да го преинсталирам.Имам диск,чиито софтуер явно не е лицензиран,и след края на преинсталирането ми се изписа,че в 30 дневен срок трябва да го активирам.Някой може ли да помогне?Благодаря Ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Октомври 9, 2013 Report Share Публикувано Октомври 9, 2013 Цитат от правилата на форума, ако наистина не е лицензен Windows-a. 3. Забранява се публикуването на всякаква нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера, музика, филми, книги и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането за намирането й чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 10, 2013 Report Share Публикувано Октомври 10, 2013 Търсиш в торент тракерите. Отделно - по-добре изтегли активиран релийз. Както и да е, ще ме бият модовете за повече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост