чико Публикувано Октомври 8, 2013 Report Share Публикувано Октомври 8, 2013 Сложих си тази програмка. Имам обаче и Zemana Antilogger (която засича именно такъв тип подозрителна активност - постоянна работа на микрофона на заден план) и ето какво ми изкара: http://prikachi.com/images/168/6638168z.jpgИ това се появи в момент, в който приложението snpr вече беше пуснато. след като му избрах 'block' като размаркирах кутийката вляво snooper-a си остана отворен и си работи без проблем, така че какво ли е блокирала zemana-та..?На кое да вярвам и какво да правя? Работи, ама чушки.. като го спрях и повече не ще да тръгне. въобще не му се отваря конзолата даже.От настройките на Zemana-та спрях 'Anti-Sound Recorder technology', на Effect of blocking an application смених 'Terminate it' с 'Let it run but block suspicious activities' и въпрек всичко снупер-а не ще да тръгне. ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Октомври 9, 2013 Report Share Публикувано Октомври 9, 2013 Като начало ви е показало че това нещо е злонамерено и трябва да го блокирате (мисля че го знаете) Проверете в тези настройки дали не е все още блокирана (стига да сте сигурен че не е вирус)или Видео Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 11, 2013 Report Share Публикувано Октомври 11, 2013 Snooper е легитимна програма. На снимката, която е дал k0st4din, има опция Rules. Провери там дали няма някое правило за Snopper, което да редактираш и да се подкара. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
чико Публикувано Октомври 13, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 13, 2013 Да, в лог-а ми дава снупер-а блокиран, като го определя като 'core injector' (каквото и да значи това)В Rules е следното, няма опция да разреша снупер-а: http://prikachi.com/images/823/6652823q.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост