aftra4e Публикувано Октомври 8, 2013 Report Share Публикувано Октомври 8, 2013 Значи с hp pavilion g6 2302 с windows7 ,но в My computer имам само С И D без нищо за cd устройството ... в device manager имам удивителни .При пускане да търси драйвъри не намира . От сайта на Hp също не става там има само за 8-ца HELP Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Октомври 9, 2013 Report Share Публикувано Октомври 9, 2013 Здравейтенека започнем с въпроса х32 или по х64 е операционната система?Направете една снимка на Device manager-a:След което свалете си тази програма:UnknownDeviceIdentifier.zipСлед като се инсталира ще ви се появи иконката на десктопа:Страртирайте приложението и изчакайте:След като зареди всички драйвери го запазете на желаното от вас място и прикачете файлът в следващият ви коментар:Въпреки че драйверите са за 8ца, би трябвало да са съвместими и с 7цата.Свалете ги от официалният сайт на HP и тогава ги инсталирайте. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aftra4e Публикувано Октомври 9, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 9, 2013 Значи 64 бита е .ETO снимката http://i.imgur.com/RgrMyYo.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Октомври 9, 2013 Report Share Публикувано Октомври 9, 2013 Очаквам да ми прикачите файлът.Или свалете и инсталирайте от тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aftra4e Публикувано Октомври 11, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 11, 2013 Свалих програма намери кои липсват ,но никъде не видях нещо за cd .Кое от двете да направя първата която ми каза или тази drivertooldkit? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aftra4e Публикувано Октомври 12, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 12, 2013 И другия проблем пише ми ,че ми остават 2 дена до активиране на windows-а как става това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Октомври 12, 2013 Report Share Публикувано Октомври 12, 2013 Така: Свалих програма намери кои липсват ,но никъде не видях нещо за cdВсе още чакам файлът. - има ли нещо неясно как да го запазите? Свалихте ли и инсталирахте ли файлът и има ли все още Удивителни знаци? (ако сте го инсталирал) И другия проблем пише ми ,че ми остават 2 дена до активиране на windows-а как става това?Означава, че трябва да си вкарате лицензния код, който се(би трябвало да се) намира залепен някъде на вашият компютър или на самият диск или ползвате не лицензна версия на операционната система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aftra4e Публикувано Октомври 12, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 12, 2013 Ето листа . А Другата програма ми показва кои ми липсват ,но не виждам да е за cd DeviceList.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Октомври 12, 2013 Report Share Публикувано Октомври 12, 2013 Имате ли инсталиран Service pack 1?И имате ли инсталиран Daemon tools или някакъв подобен софтуер? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aftra4e Публикувано Октомври 12, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 12, 2013 service pack 1 не знам дали имам мисля,че не .. иначе имах Daemon tools аз така разбрах ,че ми липсва драйвъра за cd-то.И я изтрих след това ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост