georgi711220 Публикувано Октомври 4, 2013 Report Share Публикувано Октомври 4, 2013 Здравейте!Става въпрос за лаптопа на братовчедката. Модела е Тошиба, с Уиндоус 7 ултимейт.Не е преинсталиран откакто е купен, вече 2 години и е нямало проблеми, обаче от месец - два като говори по скайп я виждам много замацано, червено..Като бях в тях, гледах в Дивайс менажера - няма липсващ драйвер за камерата.Странно, но преди си работеше добре и как е станал проблема нямам идея.Бихте ли ме посъветвали, някъде в настройките ли да вляза та като ида у тях да го оправя?Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Октомври 4, 2013 Report Share Публикувано Октомври 4, 2013 Здравейте georgi711220,Като начало пробвайте това на снимката, следвайки стрелките: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Октомври 4, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 4, 2013 Благодаря! Утре ще ида до тях и ще пробвам с тези настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Октомври 8, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 8, 2013 Здравейте georgi711220,Като начало пробвайте това на снимката, следвайки стрелките: http://forums.softvisia.com/public/style_images/master/attachicon.gifScreen_57 Oct. 04.jpgЗдравей! Не стана работата. Направих настройките както са при теб обаче камерата пак изкарва черевно-лилаво и замацано.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Октомври 9, 2013 Report Share Публикувано Октомври 9, 2013 Здравейте,идеята ми не бе да ги направите точно като моите, а да си поиграете с плъзгачите или да натиснете Default, ако не става по този начин, то може да е вече по-сериозен проблема, а т.е зад самият монитор на лаптопа и около пантите - точно от там минават кабелите за да има връзка с тази камера и микрофона.Та в този ред на мисли, ако има някакво прекъсване на кабел(не го разбирайте да се е скъсал, защото няма изобщо да работи), но може да има смущения, то тогава ще се наложи смяна на този кабел.Следващото за което се сещам е - ако ви се намира преносима камера да я закачите към лаптопа и да видите какъв образ ще ви даде.Виждал съм и друго(тъй като не знам точният модел) проверете дали не е минало "червилото" точно през самата камера(окото) и да се е зацапало с нещо докато са го почиствали. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Октомври 9, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 9, 2013 ОК Благодаря! Ще пробваме с външна камера, как стоят нещата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост