Jump to content

Помощ в избора на слушалки за PC до 70 лв. тип Over-Ear / On-Ear

Препоръчан пост

Ще ги ползвам за филми, музика и игри (без микрофон) с вграденото аудио от дъното Realtek ALC887 codec. Кой модел най-много си заслужава парите? Приемам и други предложения. Моля помогнете в избора.

Sony MDRZX600B  68 лв

Sony, тип DJ, MDRXB400B  54 лв

Pioneer SE-MJ721-T  60 лв

Pioneer SE-M390  54 лв

Pioneer SE-M390  40 лв

Philips SHP6000  70 лв

Philips SHL3200  65 лв

Philips SHL3100  49 лв

Philips shl4000  38 лв

Сподели другаде

Panasonic RP-HT161EK - обърни внимание, че цените са с включена доставка, в случая тя е безплатна! Но можеш да обърнеш търсене само на цената, тогава ще ти се появят други търговци, които искат да им платиш за път. :)

Това са най-леките комфортни слушалки, които съм срещал в живота си, не усещаш че носиш наушник, имат ясен звук.

Сила (чувствителност): 98 dB
Качество: 10Hz - 27kHz
Кабел: 2 м.
Дибелина: 3,5 мм.
Съпротивление: 32 ома

Като техен любител съм се застраховал с повече броя, но вече не ми се случва да пускам слушалки и дефакто имам 2 броя неразпечатани. Мислих да ти бутна един на двойна цена, защото не ми се лишава от тях и заради респекта, но офертите на амазонката ще ти дойдат по-евтино. :)
Ако не можеш да търгуваш с тях, мога да се лиша от мои за 40 лв. + доставка на твоя сметка. Нямам за цел да ги продавам. Не съм ги купил за това. Но може би са ми малко в повече.

Сподели другаде

Panasonic RP-HT161EK - обърни внимание, че цените са с включена доставка, в случая тя е безплатна! Но можеш да обърнеш търсене само на цената, тогава ще ти се появят други търговци, които искат да им платиш за път. :)

Това са най-леките комфортни слушалки, които съм срещал в живота си, не усещаш че носиш наушник, имат ясен звук.

Сила (чувствителност): 98 dB

Качество: 10Hz - 27kHz

Кабел: 2 м.

Дибелина: 3,5 мм.

Съпротивление: 32 ома

Като техен любител съм се застраховал с повече броя, но вече не ми се случва да пускам слушалки и дефакто имам 2 броя неразпечатани. Мислих да ти бутна един на двойна цена, защото не ми се лишава от тях и заради респекта, но офертите на амазонката ще ти дойдат по-евтино. :)

Ако не можеш да търгуваш с тях, мога да се лиша от мои за 40 лв. + доставка на твоя сметка. Нямам за цел да ги продавам. Не съм ги купил за това. Но може би са ми малко в повече.

В технополис ги има за 27 лв (с безплатна доставка), но благодаря за отзива !

Сподели другаде

В технополис ги има за 27 лв (с безплатна доставка), но благодаря за отзива !

Браво Gunner1886, не бях забелязъл това! Тези в Технополис са предходния модел 160 от серията. Някога преди 6 години струваха 20 лв. После се изчерпаха от пазара и от производството и.... изчезнаха. Но се появява поредния номер 161 от миналата година за същите пари 20 лв. Разбира се с времето стоката става търсена и цената му е скочила двойно - на 40 лв. Само не разбирам едно! Как се появява стария модел 160 в Технополис, след като той навсякъде е изчерпан?!?!?! Например в амазонката има само една слушалка като тази на Технополис, и то употребявана! :)

Мога само да те посъветвам да побързаш да си я купиш.

post-25327-0-73605300-1380800027_thumb.png

Сподели другаде

Браво Gunner1886, не бях забелязъл това! Тези в Технополис са предходния модел 160 от серията. Някога преди 6 години струваха 20 лв. После се изчерпаха от пазара и от производството и.... изчезнаха. Но се появява поредния номер 161 от миналата година за същите пари 20 лв. Разбира се с времето стоката става търсена и цената му е скочила двойно - на 40 лв. Само не разбирам едно! Как се появява стария модел 160 в Технополис, след като той навсякъде е изчерпан?!?!?! Например в амазонката има само една слушалка като тази на Технополис, и то употребявана! :)

Мога само да те посъветвам да побързаш да си я купиш.

http://forums.softvisia.com/public/style_images/master/attachicon.gifheadphone_panasonic_technopolis.png

PANASONIC RP-HT260E-K  37 лв       или         PANASONIC RP-HT161E-K 27.5 лв     кой от двата модела е по добър ?
Сподели другаде

Едните са с 2 м. кабел, а другите са с 3 м. Това май е разликата. Но си мисля, че може и двете да ги няма в маркета, много често ми се е случвало някои продукти от интернет маркети да са изчерпани, но седят в базата им данни без да са налични. Следва уведомяване, че нямат от тях или за БГ по телефона се обаждат, за да те известят. Пробвай се и после кажи тук дали не са те върнали. :)

Сподели другаде