ludiq94 Публикувано Септември 27, 2013 Report Share Публикувано Септември 27, 2013 Здравейте. Имам проблем с Хрома. Когато вляза в Youtube и пусна некое клипче на 1080p Хрома започва да лаги. Тоя проблем го нямам с другите браузъри. Някакви идеи от какво може да е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Септември 27, 2013 Report Share Публикувано Септември 27, 2013 Здравейте ludiq94и добре дошъл във форумите на софтвизия.Погледнете тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Септември 28, 2013 Report Share Публикувано Септември 28, 2013 Здравейте ludiq94и добре дошъл във форумите на софтвизия.Погледнете тук.При мен е същия проблем, но при 720p. Опитах това, но така пък не ми зарежда игрите в Facebook, но пък Youtube почти не сече на HD така. Малко помощ ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Септември 28, 2013 Report Share Публикувано Септември 28, 2013 Разгледайте това и вижте дали сте включил Windows-кият: най-добре ще го видите в 1:34 минута Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Септември 28, 2013 Report Share Публикувано Септември 28, 2013 Еми аз съм деактивирал Хроумския и съм си инсталирал официалния от сайта на Адобе, но така и не се получава. Изписва ми, че трябва да го упдейтна флаша до последна версия, а той си е обновен. Само да спомена, че не съм със последна версия на Хроум, защото комп ми е слаб. С версия 17.0.963.79 съм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост