ozic Публикувано Септември 22, 2013 Report Share Публикувано Септември 22, 2013 Инсталирах си тази версия, но имам питане за субтитрите. Направил съм ги да са на черен фон, НО ... Фонът е от край до край на екрана. Ако има субтитри дълги 3-4 думи, фонът пак е от край до край. Как да го направя така, че да е само зад субтитрите? Горе и долу на екрана има черни полета. Ако не стане горния начин, то поне как да сложа субтитрите да са в долното черно поле? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Септември 23, 2013 Report Share Публикувано Септември 23, 2013 Здравейте ozic, За съжаление KMPlayer няма опция фонът да се оразмерява той е на целият екран.Но има една вратичка:Изтеглете DirectVobSub (VSFilter) и следвайте стъпките:Регистрирате като външен филтър на KMPlayer така:Опции - Настройки - Мениджър на филтрите - Потребителски филтри - Добави външен филтър.Навигирате до файла vsfilter.dll където сте го свалил, и го задавате.На новорегистрираният филтър Direct vob sub (auto-loading version) задавате приоритет: Настройки на приоритета -Използвай принудително.Затваряте панела с настройките, и от менюто махате отметката Субтитри - Показване/Скриване на субтитри (за да не се показват суб с KMPlayera)Сега затваряте плеъра, пускате филма и в менюто, на "филтри" има Direct vob sub (auto-loading version), отваряте Настройки - Main - Text Settings - Brother Style - Opaque box - OK - Приложи.Сега вече фонът ще е само зад субтитрите, без да закрива голяма част от картината. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Септември 23, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 23, 2013 Това ще го направя после, но първо искам да махна настройката Allways on top, но не мога да я намеря. Екранът винаги ми стои на челна позиция :(.И как да направя да мога да пускам по няколко филма наведнъж? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Септември 23, 2013 Report Share Публикувано Септември 23, 2013 За Allways on top:За второто: тук има много снимки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Септември 24, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 24, 2013 Сега да се върна към филтъра: Нямам файл с разширение .dll. Този файл, който свалих, е с разширение .ехе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Септември 24, 2013 Report Share Публикувано Септември 24, 2013 Четете внимателно:Регистрирате като външен филтър на KMPlayer така:Опции - Настройки - Мениджър на филтрите - Потребителски филтри - Добави външен филтър.Навигирате до файла vsfilter.dll където сте го свалил, и го задавате. -->>> т.е exe-то Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Септември 24, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 24, 2013 Това не мога да го направя, защото нямам такaва опция Main: Сега затваряте плеъра, пускате филма и в менюто, на "филтри" има Direct vob sub (auto-loading version), отваряте Настройки - Main - Text Settings - Brother Style - Opaque box - OK - Приложи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Септември 24, 2013 Report Share Публикувано Септември 24, 2013 Разгледайте ето тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Септември 24, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 24, 2013 Не само, че не стана, но и се развали размера на картината, промениха ми се някакви настройки и сега не мога да ги върна. Имам файл с мои настройки, но не мога да намеря как се поставя в плейъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Септември 25, 2013 Report Share Публикувано Септември 25, 2013 Не знам защо не се получава, предполагам че следвате тези стъпки:прикачам ви и готовият файл vsfilter.dll. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Септември 26, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 26, 2013 Всичко стана, но сега не ми се появяват субтитрите.Като цяло нищо не стана. Сложих пак отметката и субтитрите се показаха. Сложих им фон, но пак си е на целия екран. Обаче стана нещо друго.Вече ми дава субтитрите долу, където е черната лента, което ме устройва идеално. Не знам дали това трябваше да се получи, но съм доволен. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост