vorfax Публикувано Септември 23, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 23, 2013 Аз нямах на предвид за зловреден код.А за не желано приложение.То това приложение се прикрепя към нещо.Познатото е наще браузъри.Но във твоят случай е към плеара.А и няма нищо лошо само да се погледне.Това става за две минути и прикачаш файла.Ако няма нищо добре.Ако има , тук има хора които знаят какво се прави след това.Всичко това е между другото докато се търси решение. Част от тези хора познавам и не искам да отнемам от ценното им време за нещо, което е само неудобство за мен.Току що деинсталирах и инсталирах наново. Рекламите си останаха.Важно уточнение беше, че със стара версия може да стане. Пробвах с версия 2.9 и се получи. Настроих SpeechLab без да се налага да го инсталирам наново и това реши проблема.Благодаря на всички писали в темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jiktak Публикувано Октомври 12, 2013 Report Share Публикувано Октомври 12, 2013 При мен се получи с деинсталиране на Пандора сървиса и с правило в стената на Есета за забрана за връзките в двете посоки за exe фаила на KMPleyr-а .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост