miazmatik Публикувано Септември 16, 2013 Report Share Публикувано Септември 16, 2013 http://prikachi.com/images/941/6568941A.jpgЗдравейте,имам питане за memtestt86, а по-конкретно от няколко дни имам проблем с компа- при сваляне на торенти понякога забива,мишката сече,спра ли торент клиента моментално всичко се оправя, реших да тествам диска и паметта, след като преинсталация не помогна.Записах програмата на флашка, стартирах я и започнаха отделните тестове, обаче всичко продължи 24-25 мин. и ми изписа : Pass complete, no errors,pre4s Esc to exit. Интересува ме това означава ли че съм преминал теста и нямам грешки,нямаше никакви надписи в червено,ще прикача и снимка извинявам се за лошото качество, снимам с стар телефон. Питането ми е затова защото всичко приключи за 25 мин, а четох из нета че тестването може да продължи няколко часа?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Септември 16, 2013 Report Share Публикувано Септември 16, 2013 Аз видях темата ти във другият сайт, но реших да не пиша.Да не пиша понеже щах да се повторя/потретя.Pas comlete, no error pres Esc to exit: Е само първото завъртане.Или само един Pas.Четох че от Mocrosoft препоръчват да минат поне 8 Pas-а.Или трябва да я оставиш програмата да си продължи.Това е за теста. И нама лошо да си провериш.Но си мисля че не ти е проблема във рамта.Но ще трябва или да отвориш нова тема, или да смениш заглавието, за да се почнат дискусии, къде може да е проблема ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Септември 16, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2013 Добре, ще продължа с теста за една нощ и после ще му мислим как да продължим,ако няма никакви проблеми с паметта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 16, 2013 Report Share Публикувано Септември 16, 2013 Едно извъртяване на всички тестове (1 pass) е абсолютният минимум, който трябва да направиш. По принцип е добра идея да се извъртят поне 3-4 pass-a.Това, че имаш проблеми със забавяне, докато uTorrent работи, е (според мен) по-скоро проблем с натоварването на твърдия диск. Можеш да опиташ да си поиграеш с настройките на кеша на твърдия диск в uTorrent. Ако не знаеш точно как да ги настроиш, пиши. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Септември 16, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2013 Не ползвам от доста време utorrent смених много клиенти, последно съм с тиксати,странното е че не при всички торенти се случва,някой си се свалят и компа си работи отлично, не се влияе също дали са малки или големи по-размер торенти. Преинсталирано с формат, диска проверен с Hard disk senteniel и HD Tune, ще пробвам и мемтеста и после ще му мислим, благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 17, 2013 Report Share Публикувано Септември 17, 2013 Такъв проблем няма да е от памет. Когато паметта греши, последиците са замръзнали и/или сини екрани, а не забавяне/насичане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesyo Публикувано Септември 17, 2013 Report Share Публикувано Септември 17, 2013 С каква антивирусна си? В последно време Avast! ми правеше подобни мизерии, след като я махнах проблема се реши. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост