kiborga Публикувано Септември 14, 2013 Report Share Публикувано Септември 14, 2013 здравейте на всички от форума нов съм незнам нали точно тук трябва да си пусна темата ако нее за тук моля да бъде преместена кадето и е мястото значи започнах да си зглобявам ново пц до тук съм си взелпроцесор : http://mallbg.com/CPU-I7-4770-34G-8MB-BOX-LGA1150_40718.htmlдъно : http://www.asrock.com/mb/Intel/Z87M%20Pro4/index.bg.aspимам за сега и видео nvidia 9800GT знам че е старичка но все още е актоална за сега мисля да карам с неяискъм съвет за останалите неща за конфигорацията : рам колко и какъв,захранване колко и какво, охладител въздушен какъв, хард диска също какъв е за предпочитанеза всичко това бюджета ми е около 650-700 лвсъщо така искам да попитам тази котия която съм си харесал нали е одачна за новата конфигорация : http://outmax.bg/dmz/index.php?_a=viewProd&productId=46194 благодаря предварително на всички за изчерпателните отговори ако съм допуснал някаде грешка моля да бъда извенен нямам просто много време за писане ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 14, 2013 Report Share Публикувано Септември 14, 2013 http://store.picbg.net/thumb/69/96/f961d7709ba26996.png количка Процесорът, който си взел не може да се клоква, защото е със заключен множител. В тази връзка дъното е с ненужно по-скъпият Z87 чипсет. Тъй като няма да се клоква, процесорът може да си работи и с боксовото охлаждане. Видеокартата само си мислиш, че е актуална, но може би не играеш много-много игри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kiborga Публикувано Септември 14, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 14, 2013 http://store.picbg.net/thumb/69/96/f961d7709ba26996.pngда http://store.picbg.net/thumb/69/96/f961d7709ba26996.png количка Процесорът, който си взел не може да се клоква, защото е със заключен множител. В тази връзка дъното е с ненужно по-скъпият Z87 чипсет. Тъй като няма да се клоква, процесорът може да си работи и с боксовото охлаждане. Видеокартата само си мислиш, че е актуална, но може би не играеш много-много игри. количка Процесорът, който си взел не може да се клоква, защото е със заключен множител. В тази връзка дъното е с ненужно по-скъпият Z87 чипсет. Тъй като няма да се клоква, процесорът може да си работи и с боксовото охлаждане. Видеокартата само си мислиш, че е актуална, но може би не играеш много-много игри. да такае неможе да се клоква аз не исках такъв с клок той безтова е доста бърз едва ли ще се наложи да му се прави клок пък и ми казаха че за този процесор колка ствавал кофти махала се ламаринката "капачката" на проца и без нея с паста директно на охладителя и нямало гаранция че няма да се прецака нещо а за видеото си прав не играя много защото сегашния ми процесор е слаб за по добри игри а видеото на самия процесор как е слабо ли е и то или е по добре от nvidia9800GT принципно самия комютър мисля да го използвам общо взето за игри фотошоп и филми http://store.picbg.net/thumb/69/96/f961d7709ba26996.png количка Процесорът, който си взел не може да се клоква, защото е със заключен множител. В тази връзка дъното е с ненужно по-скъпият Z87 чипсет. Тъй като няма да се клоква, процесорът може да си работи и с боксовото охлаждане. Видеокартата само си мислиш, че е актуална, но може би не играеш много-много игри. казаха ми също че много грее самия процесор и мисля да му слагам добро охлаждане да нямам ядове за котията как ти се струва колега добра ли е или е слаба за него на мен много ми харесва като дизайн и че има циганйки по нея свети това онова Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 14, 2013 Report Share Публикувано Септември 14, 2013 Вграденото видео в процесора е доста по-слабо от 9800 GT, но поддържа DX11. Процесорът би трябвало да си работи нормално с боксовото охлаждане, щом са го пуснали така от фирмата-производител. Първо сложи него и тогава, ако не си доволен, се сменя с друго охлаждане. За нуждите, за които ти трябва, си взел твърде скъп процесор - за цената му може да се сглоби цял компютър и да си върши същата работа. Обаче имал пари - дал... Кутията щом ти харесва я взимай, иначе като марка - ами не я знам колко е стока, бих заложил на утвърдена марка като Cooler Master, например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kiborga Публикувано Септември 15, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 15, 2013 Вграденото видео в процесора е доста по-слабо от 9800 GT, но поддържа DX11. Процесорът би трябвало да си работи нормално с боксовото охлаждане, щом са го пуснали така от фирмата-производител. Първо сложи него и тогава, ако не си доволен, се сменя с друго охлаждане. За нуждите, за които ти трябва, си взел твърде скъп процесор - за цената му може да се сглоби цял компютър и да си върши същата работа. Обаче имал пари - дал... Кутията щом ти харесва я взимай, иначе като марка - ами не я знам колко е стока, бих заложил на утвърдена марка като Cooler Master, например.да прав си колега скъпичак е но се съобразявам с това като го зглобя блиските 10 години ако не даде фера нещо или видео друго да сменя другото да е актоално не през 2 години да правя пц затова влагам повечко парици Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 15, 2013 Report Share Публикувано Септември 15, 2013 Каквото и да сглобиш сега, след 5-6 г. най-много ще е доста слабо. След 10 г. ще е вече отчайващо слабо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kiborga Публикувано Септември 16, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2013 Каквото и да сглобиш сега, след 5-6 г. най-много ще е доста слабо. След 10 г. ще е вече отчайващо слабо.така е колега но мисля че процесора и дъното г/д ще имат неква актоалност все още благодаря ти все пак за оделеното време видео какво ще ми препоръчаш да си взема ако реша скоро искам игрите да хи играя на макс Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 16, 2013 Report Share Публикувано Септември 16, 2013 GTX 760 сега е с най-добро съотношение цена-производителност. Струва 450-550 лв. в зависимост от магазина и промоциите, че някои правят по 10% отстъпка през определно време и това са си 50 лв. И виж малко правописа оправи... препинателни знаци, главни букви, кога се пише "о", "у" и т. н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kiborga Публикувано Септември 17, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2013 GTX 760 сега е с най-добро съотношение цена-производителност. Струва 450-550 лв. в зависимост от магазина и промоциите, че някои правят по 10% отстъпка през определно време и това са си 50 лв. И виж малко правописа оправи... препинателни знаци, главни букви, кога се пише "о", "у"знам колега просто кога то трябваше да уча не учих ами тренирах по залите и затова не ми се одава правописа извини ме за това нито знам къде да сложа точка нито останалите благодаря за помоща Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост