Jump to content

Субтитри с Gom Player

Препоръчан пост

OS ми е Win Ultimate. Преди няколко дни започнах да гледам сериала The Wire, но субтитрите не се четат добре. Опитах да сменя цвета им, но пак същата работа. Попадал съм на субтитри, които са с черен фон, но тези не мога да ги направя, защото в настройките на плейъра няма такава опция. Има ли друг начин да им сложа черен фон?

Сподели другаде

Здравейте ozic, 

След като сте отворил плеъра, натиснете F5, след което от лявата страна изберете Subtitles, махате човката на Auto size, вж. снимката и след това пробвайте какъв ще бъде резултата като си поиграете с опциите. 

post-18983-0-51188300-1378561553_thumb.jpg

Сподели другаде

но тези не мога да ги направя, защото в настройките на плейъра няма такава опция.

Еми така се случва, когато потребителите не знаят кой плеър да използват. Чудна работа вие как сте прескочили конуса? :)

Сигурно го правите на инат или не сте го догледали и смятате че това не е плеър.

http://i43.tinypic.com/f0rfyq.jpg

Сподели другаде

Zig Zag, нали си говорихме за това да не си налагаш мнението? Всеки си има мнение и предпочитания. Редно е, ако не можеш да помогнеш адекватно, да не пишеш изобщо. За мен не е проблем да започна да ти трия всеки коментар, който по някакъв (дори и дребен) начин не ми допадне. Дори се учудвам на способностите ми да те толерирам до такава степен. Може би мутирам... 

Относно GOM Player, в настройките му за субтитри (снимка има в коментара на k0st4din) има опция Outline в долната част на прозореца. По подразбиране трябва да е 1.4, но можеш да си увеличиш стойността. Виж дали това няма да подобри положението. Предлагам това, защото не знам GOM Player да има опция да показва субтитрите в черни правоъгълници.

Сподели другаде

Sten: Шрифтът се увеличи, но пак се чете трудно.

Zig Zag: Пробвал съм няколко плейъра, но Гомчето ми харесва най-много и не мисля да го сменям.

Night Raven: Прав и, че в този плейър няма такава опция, но съм свикнал с него и ми е добре.

Взех решение и то е да не догледам сериала. Благодаря на всички за помощта!

Сподели другаде