ozic Публикувано Септември 7, 2013 Report Share Публикувано Септември 7, 2013 OS ми е Win Ultimate. Преди няколко дни започнах да гледам сериала The Wire, но субтитрите не се четат добре. Опитах да сменя цвета им, но пак същата работа. Попадал съм на субтитри, които са с черен фон, но тези не мога да ги направя, защото в настройките на плейъра няма такава опция. Има ли друг начин да им сложа черен фон? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Септември 7, 2013 Report Share Публикувано Септември 7, 2013 За съжаление и аз не виждам такава възможност в настройките. Опита ли да увеличиш размера на шрифта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Септември 7, 2013 Report Share Публикувано Септември 7, 2013 Здравейте ozic, След като сте отворил плеъра, натиснете F5, след което от лявата страна изберете Subtitles, махате човката на Auto size, вж. снимката и след това пробвайте какъв ще бъде резултата като си поиграете с опциите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Септември 7, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 7, 2013 Опитвах го още преди да пиша, но няма ефект :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Септември 8, 2013 Report Share Публикувано Септември 8, 2013 Какво означава "няма ефект" - не се увеличи размера, или се увеличи, но пак не се четат? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Септември 8, 2013 Report Share Публикувано Септември 8, 2013 но тези не мога да ги направя, защото в настройките на плейъра няма такава опция. Еми така се случва, когато потребителите не знаят кой плеър да използват. Чудна работа вие как сте прескочили конуса? Сигурно го правите на инат или не сте го догледали и смятате че това не е плеър. http://i43.tinypic.com/f0rfyq.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 8, 2013 Report Share Публикувано Септември 8, 2013 Zig Zag, нали си говорихме за това да не си налагаш мнението? Всеки си има мнение и предпочитания. Редно е, ако не можеш да помогнеш адекватно, да не пишеш изобщо. За мен не е проблем да започна да ти трия всеки коментар, който по някакъв (дори и дребен) начин не ми допадне. Дори се учудвам на способностите ми да те толерирам до такава степен. Може би мутирам... Относно GOM Player, в настройките му за субтитри (снимка има в коментара на k0st4din) има опция Outline в долната част на прозореца. По подразбиране трябва да е 1.4, но можеш да си увеличиш стойността. Виж дали това няма да подобри положението. Предлагам това, защото не знам GOM Player да има опция да показва субтитрите в черни правоъгълници. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Септември 8, 2013 Report Share Публикувано Септември 8, 2013 Благодаря че не го изтри. Стремя се да не правя гафове.Може би потребителят да предпочете да използва VLC за напред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Септември 8, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 8, 2013 Sten: Шрифтът се увеличи, но пак се чете трудно. Zig Zag: Пробвал съм няколко плейъра, но Гомчето ми харесва най-много и не мисля да го сменям. Night Raven: Прав и, че в този плейър няма такава опция, но съм свикнал с него и ми е добре. Взех решение и то е да не догледам сериала. Благодаря на всички за помощта! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост