chino_sz Публикувано Септември 4, 2013 Report Share Публикувано Септември 4, 2013 Здравейте на всички. Имам едно питане за Windows Explorer. Как мода да направя така че като отворя някоя папка и направя изгледа от "Cnahge your view" да е на "Extra Large Icons" ,всички останали подпапки и файловете им (тоест тези, които се намират вътре в тази) да са и те с този изглед? Да е запомнило настройката, която съм избрал на главната папка. В момента не е така и се чудя дали изобщо е възможно. Ако не е възможно дали има някаква алтернативна програма на Explorer, която да го може това? Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Септември 4, 2013 Report Share Публикувано Септември 4, 2013 За една единственна папка, мисля че няма как да стане.Но за папки, от един и същи вид, тук е описано.http://www.sevenforums.com/customization/40134-how-view-extra-large-icons-default.htmlСледвай линковете, или това, което е във синьо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Септември 4, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 4, 2013 Благодаря за помоща, надявам се да ми помогне ако ли не съм си харесал един друг файлов мениджър - Directory Opus. Има много готино анимирано отваряне на папките и като цяло е страхотна на външен вид. Най-вероятно тази програмка ще замести досегашния ми Explorer." Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост