bako_ttv Публикувано Септември 3, 2013 Report Share Публикувано Септември 3, 2013 Два пъти преинсталирам заради един и същ проблем. Уиндоуса е оригинален от диск т.е. Retail версия. След като го инсталирам и му кача всички драйвери от диска към дъното, както и антивирусна (Nod32 с Вивакомски лиценз) всичко е перфектно, до момента в който се инсталират ъпдейтите т.е. след като се инсталират всички ъпдейти и се рестартира ми показва син екран, като преди него почва конфигуриране, което стига до 32% и забива, и съответно след това се показва синия екран! Компютъра е нов с дънна платка ASUS P8B75-M LE /B75 /LGA1155 а процесора е G2120 /3.1/3M/BOX/1155Има ли вначин да се оправи този проблем без преинсталация? Пробвах да вляза и през Safe Mode но пак изписва грешката с конфигурирането на актуализациите и се рестартира. Първия път мислех, че е от това, че съм инсталирал и драйвера за чипсета от диска, защото Intel Graphics Media Accelerator от диска инсталира и драйвера за него, но сега отново ми направи същия проблем, та чак сега забелязах, че е от ъпдейтите. Не знам какво се инсталира с тях, но явно прави проблем. Edit: Сега пиша от Линукса, защото имам два хард диска т.е. Уиндоус е инсталиран на единия хард, а Линукс на другия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Септември 3, 2013 Report Share Публикувано Септември 3, 2013 Ще се опитам да дам съвет.Пробвай да избереш по добра конфигурация.Виж дали няма да се оправи.Ето за какво говоря:http://prikachi.com/images.php?images/292/6520292u.jpgИначе за добавките от Microsoft имаше наскоро коментар, че три от тях са проблемни.Сега не знам при теб дали е същият случай но нищо не пречи да провериш.http://technews.bg/article-54680.html#.UhzdyNJ7KR8 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Септември 3, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 3, 2013 Здравей. Пробвах първия вариант, но пак не се стартира уиндоуса. Реших, че нямам какво да губя (все пак е на два дни от както е инсталиран, пък и програмите винаги мога да си ги инсталирам отново, както и да си сложа същия тапет), и преинсталирах. За сега всичко е ОК, но съм изключил ъпдейтите, за да не стане отново същия проблем. Дано го оправят от Microsoft, че така си не е работа с този проблем. Все пак е нов компютър, пък да има проблеми си е гадно. Благодаря все пак! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост