vekarata Публикувано Септември 2, 2013 Report Share Публикувано Септември 2, 2013 Колеги,здравейте. Имам следния въпрос относно Мозила. Мога ли да увелича броя на запазените отметки и как да го направя? За сега запазва само 30. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Септември 2, 2013 Report Share Публикувано Септември 2, 2013 Здравейте vekarata,За bookmarks-овете ако питате? инфоТова:За сега запазва само 30Имате предвид, че не ви позволява да запазите повече или до момента имате толкова? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vekarata Публикувано Септември 2, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 2, 2013 Здравейте vekarata,За bookmarks-овете ако питате? инфоТова:Имате предвид, че не ви позволява да запазите повече или до момента имате толкова?Не ми позволява да запазя повече.С по старата версия на Мозила нямаше този проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Септември 3, 2013 Report Share Публикувано Септември 3, 2013 Не може да запазва само 30, аз имам мноого повече. Нещо настройки да не са променени, ...? Експортирай си тези букмаркове във файл и си инсталирай нов браузър. Ако не ти се занимава с търсене по настройките или друго. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Септември 3, 2013 Report Share Публикувано Септември 3, 2013 Здравейте vekarata,ако правилно съм разбрал за проблема прикачам снимка на 33 запазени bookmarks toolbar, което ми позволи да запазя повече от 30 бройки.От официалният сайт ми показва, че последната версия е Firefox Setup Stub 23.0.1, а тук я има и в портабъл версия, пробвах с нея и нямаше проблем. Та, питането ми е - за един и същи проблем ли говорим?Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост