Johhny Публикувано Август 27, 2013 Report Share Публикувано Август 27, 2013 Моля ви помогнете инсталирах си нов Windows 7 Ultimate,но нямам звук откъде мога да си изтегля драйвери за звука Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diskata Публикувано Август 27, 2013 Report Share Публикувано Август 27, 2013 Каква е машината ,настолен или лаптоп. За да може да ти се помогне, дай информация за хардуера с който разполагаш .Също така и колко битова ос си инсталирал x32 или x64 . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Johhny Публикувано Август 27, 2013 Author Report Share Публикувано Август 27, 2013 настолен,32 битова дънната ми платка е MSI Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diskata Публикувано Август 27, 2013 Report Share Публикувано Август 27, 2013 Така няма да стане работата .Инсталирай си Аида 64 ,отиваш в меню компютър/обща и там ,където нещата са оцветени в синьо е твоят хардуер .Точният модел на дъното и звуковата карта .Сигурен ли си ,че ти липсва само драйвер за звука Дивайс менажера, какво показва,има ли жълти удивителни Това MSI нищо не помага ,те имат много дънни платки ,трябва точният модел .Все едно да ти кажа ,имам мотор и ми трябва бутало .А кажи ми какво бутало ми трябва . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Август 27, 2013 Report Share Публикувано Август 27, 2013 Здравей, Johhny. My Computer -> Properties - > Windows Update -> Check for updatesИзбери от "X important updates are available" драйвера за звука или инсталирай всичко от там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Johhny Публикувано Август 27, 2013 Author Report Share Публикувано Август 27, 2013 Много ви благодаря и на двамата ако не бяхте ми казали тези неща нямаше да се справя.Мнооого ви благодаря отново и на двамата !!!!!!!!! :OK: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост