Jump to content

Тонер за лазерен принтер на Xerox Work Centre PE114e.

Препоръчан пост

Здравейте, имам принтер/скенер/копир на фирма Xerox Work Centre PE114e. И си давам тонер касетата да ми я зареждат/за 25лв./. Но скоро я отварях и си я оправих там да ми принтира по-добре..., и видях че и зареждането става от един отвор отстрани, или ако я разглобя също. И ми се стори лесно. И понеже нещо ако сам мога да си го направя, защо да плащам за това, реших да си купя тонер на прах. Питах в Плезиото/и ми се изплезиха :look: /. Предлагат ми цяла тонер касета. На друго място -същото, или те да ми я заредят. Когато кажа че аз искам да си я заредя, ми казват да кажа какъв принтер имам като модел, за да ми продадат/ако имат/ тонер. Бил различен за различните марки. Та, да Ви питам -вярно ли е? Какъв тонер трябва за моя принтер? И, колко струва тази прах? Мисля си че ако си купя само тонер, ще ми е по-евтино аз да си зареждам/ а и няма да я нося да ми я зареждат/. Дайте съвет, от къде да си купя тонер, и какъв. Иначе в магазините ме ядосват като им поискам тонер, да ми продават нов принтер. Това ми прилича да отидеш на бензиностанция, и да ти кажат да си купиш нова кола...

Сподели другаде