abracadabra Публикувано Август 19, 2013 Report Share Публикувано Август 19, 2013 Здравейте, имам принтер/скенер/копир на фирма Xerox Work Centre PE114e. И си давам тонер касетата да ми я зареждат/за 25лв./. Но скоро я отварях и си я оправих там да ми принтира по-добре..., и видях че и зареждането става от един отвор отстрани, или ако я разглобя също. И ми се стори лесно. И понеже нещо ако сам мога да си го направя, защо да плащам за това, реших да си купя тонер на прах. Питах в Плезиото/и ми се изплезиха /. Предлагат ми цяла тонер касета. На друго място -същото, или те да ми я заредят. Когато кажа че аз искам да си я заредя, ми казват да кажа какъв принтер имам като модел, за да ми продадат/ако имат/ тонер. Бил различен за различните марки. Та, да Ви питам -вярно ли е? Какъв тонер трябва за моя принтер? И, колко струва тази прах? Мисля си че ако си купя само тонер, ще ми е по-евтино аз да си зареждам/ а и няма да я нося да ми я зареждат/. Дайте съвет, от къде да си купя тонер, и какъв. Иначе в магазините ме ядосват като им поискам тонер, да ми продават нов принтер. Това ми прилича да отидеш на бензиностанция, и да ти кажат да си купиш нова кола... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Август 20, 2013 Report Share Публикувано Август 20, 2013 Здравейте abracadabra,погледнете тук или така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Август 20, 2013 Author Report Share Публикувано Август 20, 2013 Много благодаря приятелю. Много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост