vanchev Публикувано Август 14, 2013 Report Share Публикувано Август 14, 2013 Проблема ми не е точно свързан с компютри, но не намерих по-подходящо място за темата си. Искам да попитам има ли начин да свържа стари тонколони (с два кабела излизащи от тях) към 3,5мм жак и да ги включа към компютъра. Въпроса ми е има ли такъв преходник или по някакъв друг начин да ги свържа. Благодаря предварително за помощта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Август 14, 2013 Report Share Публикувано Август 14, 2013 Здравейте vanchev, ако мога да споделя:Преди години на старият ми настолен компютър и аз реших да направя такова свързване. Имах 2 комплекта стари колони - та реших аз да си купя 2 мъжки жака 3,5 мм, запоих жиците и познайте, още със свързването звуковата ми карта замина по дяволите. Ма кой да пита. Та в този ред на мисли, след това ми обясниха, че единият от начините това да се случи и да имам поне някакъв усилвател, към който да са свързани колоните и след това да изведа един кабел от компютъра до усилвателя и няма да има проблем. От мен толкоз, може да има някой колега, който да знае някой друг начин.Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 14, 2013 Report Share Публикувано Август 14, 2013 Нормално да цъфне звуковата карта, тя не може да захрани тонколони които са минимум 25-30RMS. Затова хората са измислили усилватела. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост