donko Публикувано Август 7, 2013 Report Share Публикувано Август 7, 2013 Имам проблем с добавянето на японската азбука. Добавям си я от стандартното меню в language toolbar, обаче не ми излизат азбуките. При активиран японски клавишите продължават да си щракат на латиница. Нещо друго трябва ли да добавям, за да мога да пиша на японски? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Август 8, 2013 Report Share Публикувано Август 8, 2013 Да си купиш японска клавиатура. Твоята поддържа латинеца и кирилица, трудно ще пишеш на японски с нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
donko Публикувано Август 8, 2013 Author Report Share Публикувано Август 8, 2013 Да си купиш японска клавиатура. Твоята поддържа латинеца и кирилица, трудно ще пишеш на японски с нея. Шегаджия . С гръцката писменост се оправям и с класическата клавиатура. Защо това да не стане и с японската? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 9, 2013 Report Share Публикувано Август 9, 2013 Каква е операционната система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
donko Публикувано Август 9, 2013 Author Report Share Публикувано Август 9, 2013 Каква е операционната система?windows 7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 9, 2013 Report Share Публикувано Август 9, 2013 Виж дали това няма да ти помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
donko Публикувано Август 9, 2013 Author Report Share Публикувано Август 9, 2013 Виж дали това няма да ти помогне.Тези насоки ги пробвах, но честно казано пропуснах някои точки защото ми се видяха излишни. Ще взема пак да пробвам, но този път стъпка по стъпка пък да видим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост