barca_b0y Публикувано Юли 31, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 31, 2013 @Zig Zag,Въпросът ми беше към s.feradov. Останал съм с впечатлението, че той знае какво говори.И с какъв авторитет ми заявяваш, че няма по-кратък метод, след като ти самият ми предложи два метода, от които подробности знаеше само за един? Да не говорим, че ти сам каза: "тези неща нямаше от къде да ги научим". Явно все пак не знаеш всичко. Относно първия ти коментар - вече казах, че не схванах по-голямата му част. Но да разбирам ли, че се оказва, че тази програма е платена? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юли 31, 2013 Report Share Публикувано Юли 31, 2013 Като цяло, това е най-лесният и бърз начин без да са необходими някакви специфични знания. Относно програмата - ако не се закупи лиценз, то тя показва подобна информация само за период от три седмици назад от текущата дата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Август 1, 2013 Report Share Публикувано Август 1, 2013 aida64 има такава опция.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Август 2, 2013 Author Report Share Публикувано Август 2, 2013 @s.feradov,Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Август 2, 2013 Report Share Публикувано Август 2, 2013 Бтв, ManicTime е безплатна (поне има безплатна версия де)... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост