Jump to content

Препоръчан пост

Здравей.

Ще споделиш ли защо именно дъното е за смяна? От сервиза ли са казали така? Подразбира се че има някакъв проблем, но аз в такава ситуация бих искал да съм сигурен - дъното и дисплея са основните компоненти на лаптопа...

Сподели другаде

Здравейте отново!Преди време пуснах тема тук във форума за проблем с моя лаптоп.Компютъра първо правеше проблем докато беше на stand by , когато се опитвах да го събудя даваше черен екран за минута-две и след това тръгваше.После започна да прави същия проблем при стартиране,докато преди няколко дни спря изобщо да зарежда.В момента ,в който се опитам да го пусна дава черен екран вентилатора работи и до там.Носих го два пъти на сервиз.Първия път казаха ,че проблема е между хард диска и батерията.Занесох го в къщи работи 2-3 дни и тотално отказа.Втория път вече ми казаха ,че е от дъното и ми предложиха да ми дадат 80-100 лева и да го вземат за части.Сега съм пред голяма делема какво да го правя,защото определено нямам пари за нов компютър, а за ново дъно  ми казаха че искат 378лв.,а ако искам да се опитат да  ремонтират  дъното(защото имало вероятност да го оправят) около 180лв.

Сподели другаде

Здравей. Тъй като не разбирам много от лаптопи, мога да помогна само с някои насочващи въпроси. Лаптопа в гаранция ли е? Само един сервиз ли можеш да използваш? Относно последният вариант - "имало вероятност да го оправят" - ако не успеят, тогава какво - няма да им платиш 180-те лева ли? А ако решиш да го продадеш "за части" - предлагам да пробваш в някой сайт за продажби(може да му вземеш малко повече).

Сподели другаде

Отнесох го на друг сервиз.Компютъра е тръгнал ,но не знам какво точно са му правили.Казаха ми само,че може да работи две седмици или две години ,каквото и да значи това...

Сподели другаде