Jump to content

Проблем с камера на лаптоп

Препоръчан пост

Здраевйте лаптопа е Lenovo 3000 N200 ,от извесно време забелязах че камерата ми неработи,примерно на Скайп ми излиза че не може да намери камерата,?Как мога да проверя дали е от драйвъри или механичен проблем,често пътувам и понякога е подложен на сатресения лаптопа:)може и от това да е?Благодаря ако някой помогне.

Сподели другаде

Как мога да проверя дали е от драйвъри или механичен проблем...

Здравей. Може да провериш драйверите от: десен бутон на My Computer -> Manage -> Device Manager - > Imaging devices

Ако има жълти удивителни, то значи драйверите не работят коректно. Съответно от ТУК може да изтеглиш драйвери за камерата.

Ако пък всичко е наред в Device Manager-а, то провери в настройките на Skype: Инструменти -> Настройки... -> Видео

Сподели другаде

И на края ако не всички описани по-горе неща, то явно може и кабела да е заминал. 

Заслушайте се като отваряте и затваряте капака на лаптопа, дали се чува нещо като , все едно пъхате флаш памет или все едно се инсталира (не знам точно как да ви го обясня).

Сподели другаде

И на края ако не всички описани по-горе неща, то явно може и кабела да е заминал. 

Заслушайте се като отваряте и затваряте капака на лаптопа, дали се чува нещо като , все едно пъхате флаш памет или все едно се инсталира (не знам точно как да ви го обясня).

Да ,точно това се чува като мръдна капака на лаптопа -звукът е все едно пъхам usb ,в дивай манажера има 2 удивителни но за аудиото нещо....значи по-вероятно от кабела ще да е...?

Сподели другаде

Със сигурност е това. Ето едно предложение: Пускате да кажем скайп и започвате много, много леко да придвижвате капака, до момента до който чуете този "звук", след което около него "звука" просто нагаждате докато не даде контакт и не светне камерата.

Но и да не го направите, по-добре потърсете кой да го смени, ако вие не можете.

Тук има обява, че се продава на части вашият модел(*да не се приема за реклама).

Сподели другаде

Със сигурност е това. Ето едно предложение: Пускате да кажем скайп и започвате много, много леко да придвижвате капака, до момента до който чуете този "звук", след което около него "звука" просто нагаждате докато не даде контакт и не светне камерата.

Но и да не го направите, по-добре потърсете кой да го смени, ако вие не можете.

Тук има обява, че се продава на части вашият модел(*да не се приема за реклама).

Направих го това "упражнение"сас Скайп и след звука се появяв аи камерата после пак изчезва.Благодаря ,вече знам от каде проблема.Оства да го ремонтирам :)

Сподели другаде