maerto Публикувано Юли 23, 2013 Report Share Публикувано Юли 23, 2013 Здраевйте лаптопа е Lenovo 3000 N200 ,от извесно време забелязах че камерата ми неработи,примерно на Скайп ми излиза че не може да намери камерата,?Как мога да проверя дали е от драйвъри или механичен проблем,често пътувам и понякога е подложен на сатресения лаптопаможе и от това да е?Благодаря ако някой помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Юли 23, 2013 Report Share Публикувано Юли 23, 2013 Как мога да проверя дали е от драйвъри или механичен проблем... Здравей. Може да провериш драйверите от: десен бутон на My Computer -> Manage -> Device Manager - > Imaging devicesАко има жълти удивителни, то значи драйверите не работят коректно. Съответно от ТУК може да изтеглиш драйвери за камерата. Ако пък всичко е наред в Device Manager-а, то провери в настройките на Skype: Инструменти -> Настройки... -> Видео Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юли 24, 2013 Report Share Публикувано Юли 24, 2013 И на края ако не всички описани по-горе неща, то явно може и кабела да е заминал. Заслушайте се като отваряте и затваряте капака на лаптопа, дали се чува нещо като , все едно пъхате флаш памет или все едно се инсталира (не знам точно как да ви го обясня). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maerto Публикувано Юли 24, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 24, 2013 И на края ако не всички описани по-горе неща, то явно може и кабела да е заминал. Заслушайте се като отваряте и затваряте капака на лаптопа, дали се чува нещо като , все едно пъхате флаш памет или все едно се инсталира (не знам точно как да ви го обясня). Да ,точно това се чува като мръдна капака на лаптопа -звукът е все едно пъхам usb ,в дивай манажера има 2 удивителни но за аудиото нещо....значи по-вероятно от кабела ще да е...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юли 24, 2013 Report Share Публикувано Юли 24, 2013 Със сигурност е това. Ето едно предложение: Пускате да кажем скайп и започвате много, много леко да придвижвате капака, до момента до който чуете този "звук", след което около него "звука" просто нагаждате докато не даде контакт и не светне камерата.Но и да не го направите, по-добре потърсете кой да го смени, ако вие не можете.Тук има обява, че се продава на части вашият модел(*да не се приема за реклама). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maerto Публикувано Юли 24, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 24, 2013 Със сигурност е това. Ето едно предложение: Пускате да кажем скайп и започвате много, много леко да придвижвате капака, до момента до който чуете този "звук", след което около него "звука" просто нагаждате докато не даде контакт и не светне камерата.Но и да не го направите, по-добре потърсете кой да го смени, ако вие не можете.Тук има обява, че се продава на части вашият модел(*да не се приема за реклама). Направих го това "упражнение"сас Скайп и след звука се появяв аи камерата после пак изчезва.Благодаря ,вече знам от каде проблема.Оства да го ремонтирам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост