bashev123 Публикувано Юли 23, 2013 Report Share Публикувано Юли 23, 2013 Здравейте, преди наколно дни ми се наложи да разглобя един компютъра на части след това го събрах отново и като го стартирам всичко си разпознава излиза ми екрана с старт windows normali , давам му ентър и се рестартира но отново , опитах се да го преинсталирам , като си мислях че това ще го оправи но уви излиза ми някаква грешка и не знам какво да правя , дали е нещо от хардуера , смятам че съм сложил всичко на мястото си.Благодаря предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Юли 23, 2013 Report Share Публикувано Юли 23, 2013 Здравей. Като за начало може да провериш в BIOS дали ACPI е включен. Също така ако има наличен overclock да се махне. Ако пак не се включва, то може причината де е в някой от драйверите. За да изключиш или потвърдиш това пробвай да стартираш системата под Safe Mode. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост