mtaci Публикувано Юли 23, 2013 Report Share Публикувано Юли 23, 2013 Понеже екрана на лаптопа ми само дава образ, но не свети използвам монитор. Бушона на стаята изгоря, след като го смених и включих компютри всичко видях, че не ми отчита флашки и монитора. Мишката ми я отчита и си работи, но монитора и флашките не ги отчиташе. Пробвах и с други монитори и флашкии, но не стана. Някой да има някакв идеи как да го оправя ? Лаптопа е Dell xps m1330 видеото е nvidia П.С Странното беше, че колонките на лаптопа не работеха, а след като изгоря бушона и после пуснах лаптопа тръгнаха. Едит: Драйверите отчитат монитора. Показва ми, че дава образ и на монитора и на лаптопа, но на монитора не дава нищо. На нито един от мониторите не дава нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Юли 24, 2013 Report Share Публикувано Юли 24, 2013 Колко USB-конектора има лаптопа? Пробвал ли си да включваш периферията на различни места? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост