Ted95 Публикувано Юли 20, 2013 Report Share Публикувано Юли 20, 2013 Здравейте, моят проблем със звукът е следният: Той се получи след смяната от windows хр на windows 7....Когато съм включил в компютъра тонколони и слушалки, от слушалките се чува звук, а от тонколонките не се чува, но когато разменя местата на жаковете се случва обратното(от колоните се чува, а от слушалките НЕ) Някой ако знае какво е решението, Моля да помогне Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юли 21, 2013 Report Share Публикувано Юли 21, 2013 Здравейте Ted95, ще може ли да подадете инфо за звуковата карта и по-това което описвате, предполагам говорите за настолет компютър с в изхода отпред и отзад!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ted95 Публикувано Юли 21, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 21, 2013 Здравейте, да за настолен компютър говоря звуковата карта е VIA VT1705 @ nVIDIA nForce 7025-630a (MCP68SE) компютъра разполага с 3 изхода отзад -1-ви за тонколони ; 2-ри за слушалки; 3-ти за микрофон. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юли 21, 2013 Report Share Публикувано Юли 21, 2013 Здравейтепоради факта че не знам дали сте на 32 или 64 ето няколко линка от които да свалите и да инсталирате:1, 2, 3, 4 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ted95 Публикувано Юли 21, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 21, 2013 Здравейте, на 32 бита съм но в линковете не видях кой точно драйвер трябва да изтегля, и ако може да обясните като го инсталирам трябва ли да изтрия предните драйвъри? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юли 21, 2013 Report Share Публикувано Юли 21, 2013 Здравейтеможете да пробвате от този линк, ако не успеете то тогава отидете на този линк -> при отварянето натискте на това -> , след което изчаквате 60 секунди -> , след което натискате на това -> .След като файлът е свален го разархивирате и правите инсталацията така -> Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ted95 Публикувано Юли 22, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 22, 2013 Здравейте, и с този драйвър е същата работа, показва ми, че тонколонките са недостъпни( на снимката се вижда по точно какво се мъча да обясня). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юли 22, 2013 Report Share Публикувано Юли 22, 2013 Ок, да пробваме така: Официален сайт - сваляте от тук и инсталирате.Ако отново не се получи, то моля свалете AIDA64, след което направете един репорт и го запазете на Desktop-а и го прикачете в следващият си коментар: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ted95 Публикувано Юли 22, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 22, 2013 Здравейте, Прикачих отчета(явно не е от драйвърите)Report.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юли 22, 2013 Report Share Публикувано Юли 22, 2013 Здравейте пробвайте и от тук, надявам се и някой колега да му идва нещо на ум, защото поне за момента не се сещам за друго. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юли 22, 2013 Report Share Публикувано Юли 22, 2013 Искам само да вметна, че начинът по който се реализира аудиото при Windows 7 е по-различен от този при Windows XP. Софтуер като Windows Media Player, VLC, Media Player Classic и други дават възможност на потребителя да възпроизвежда различни аудио потоци върху няколко устройства. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ted95 Публикувано Юли 22, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 22, 2013 Здравейте, съжалявам за отнетото Ви време, но и с този драйвър същата работа, пробвах и с други плеъри както колегата посочи за вариант, и резултата е все същия.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ted95 Публикувано Юли 23, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 23, 2013 Здравейте, днес разбрах, че имам и още 1 проблем с звукът : Когато свържа компютъра с HD кабел с телевизора(HD към HD са входовете) ми излиза картината , но и там нямам звук в контролера на звукът ми излизат иконките за звукът към телевизора, но не се включват по никакъв начин... Прикачих 2 изображения на забранените устройства които не знам как да ги разреша...Моля ако някой знае нека да пише в темата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юли 23, 2013 Report Share Публикувано Юли 23, 2013 Ето тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ted95 Публикувано Август 7, 2013 Author Report Share Публикувано Август 7, 2013 Здравейте, проблемът го реших по следният начин: Проблема със звука на компютъра (който беше между тонколоните и слушалките) се реши с 1 букса с 1 вход и 2 изхода А другия с телевизора не можах да го реша, там процедирам по следния начин: Като си пусна някой филм прехвърлям картината на ТВ-то с НДМИ-кабел, а звукът го вадя през компютър Благодаря на всички, които се включиха и се опитаха да ми помогнат Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост