kenshiro Публикувано Юли 20, 2013 Report Share Публикувано Юли 20, 2013 Здравейте! Проблемът с въпросната програма се състои в това, че ми изчезна иконката за смяна на езиците, която седи долу (в дясно) до часовника. Пробвах в настройките в контрол панел - change keyboars settings да я изкарам, но не се получава. С клавишната комбинация alt+shift се сменят, но бих искал да си я върна. Flex type или друга подобна програма не съм ползвал. За деинсталация на програми ползвам Uninstall tool, която изчситва и следите в регистрите. Казвам го за всеки случай, тъй като подозирам, че може да е от нея проблема. Ако се сещате за някакъв начин моля да пишете. Благодаря предварително. ОС уиндолс 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Юли 20, 2013 Report Share Публикувано Юли 20, 2013 Отвори старт --> Run, напиши msconfig и в таба Startup провери дали ти е маркирано ctfmon. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Юли 20, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 20, 2013 Направих стъпките, но това ctfmon не ми се появи никъде, след което реших направо да го потърся в старт менюто и иконата веднага излезе. Така беше поне до следващият рестарт, тоест след всеки рестарт на пс-то иконата изчезва. Просто в този таб startup, това ctfmon го няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Юли 20, 2013 Report Share Публикувано Юли 20, 2013 On 7/20/2013 at 1:30 PM, kenshiro написа: Направих стъпките, но това ctfmon не ми се появи никъде, след което реших направо да го потърся в старт менюто и иконата веднага излезе. Така беше поне до следващият рестарт, тоест след всеки рестарт на пс-то иконата изчезва. Просто в този таб startup, това ctfmon го няма.А може ли да приложиш снимка от таба Стартъп ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Юли 20, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 20, 2013 http://i.imgur.com/ejYDyp9.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Юли 20, 2013 Report Share Публикувано Юли 20, 2013 Наистина го няма. Нека друг каже мнението си, аз не се сещам за нищо повече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юли 20, 2013 Report Share Публикувано Юли 20, 2013 Искам да поздравя моят приятел batetoo2 за положените усилия.Сега по темата. Можеш ли да разгледаш, следната тема, и да изпълниш всички точки:http://www.sysprobs.com/language-bar-missing-vista-windows-7Пиши ако не помогне това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Юли 20, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 20, 2013 Пробвах но за съжаление не стана. Благодаря ви за отделенето време и усилията. Явно нещо се е омазало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Юли 20, 2013 Report Share Публикувано Юли 20, 2013 On 7/20/2013 at 6:20 PM, kenshiro написа: Явно нещо се е омазало. Съвсем нормално да се омаже. Тази вечер изтръпнах като ми каза, че имам проблем с Net Framework. Предния ден тествах няколко сходни програми и една от тях при деинсталацията искаше да премахне някакъв файл, който можел да се ползва и от друго приложение. Премахнах го. И ето че днес бих тупана като теб. Малко извън темата, но ще разбереш с какво може да се сблъска човек. Мъките минаха през следните опити:1. Търся да инсталиран нетфрейм. Стартирах го, но ми казва, че компютъра си имал нетфрейм и единствената опция е "Отказ" - да се откажа.2. Търся тогава да деинсталирам нетфрейм. Няма го в контролния панел и в уиндоус ъпдейтите и не мога да го потърся!3. Отварям професионална програма, за да го потърся с търсачката. Тя пък увисва на 91% от анализа и не работи - мазало. 4. Търся деинсталатор на нетфрейм. Намерих инструмент, който изчистваше всички релийзи нетфрейм на всички ОС, включително Windows 8, използвах, рестартирах, но работата не се бе получила, защото инсталатора на нетфрейм продължаваше да твърди, че компютъра има нетфрейм. Опитах инсталация на последния 4.5 и за него ми казва, че уиндоуса си го имал вграден и няма нужда от инсталация.5. Вече прибягнах към фикс. Намерих такъв от 885 kb и интересно, че той оправи работата. Само деинсталатора остана да виси, но ако го преинсталирам ще се оправи!А какво остава за лангуидж бара като с него никой не се занимава? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юли 20, 2013 Report Share Публикувано Юли 20, 2013 Здравейте kenshiro,моля повторете стъпките дадени от колегата ba4o_kiro, но го запишете CTFMON = "CTFMON:EXE", да видим дали няма да има успех.Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Юли 20, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 20, 2013 Не се да отворя линка, който ми прати бачо киро и немога да повторя стъпките. В начлото успях да го отворя и видях, че прозорецът не беше съсвем същият и при мен не намерих тази папка run. Ето снимка. Дали защото съм с 64 бита...http://i.imgur.com/5ArJOkl.pngАко можете да ми обясните къде по-точно трябва да запиша това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юли 20, 2013 Report Share Публикувано Юли 20, 2013 Разклонете дървовидната структура по следния начин:HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юли 20, 2013 Report Share Публикувано Юли 20, 2013 И към мнението на колегата s.feradov, добавям снимките от страницата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Юли 20, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 20, 2013 Готово стана! Мерси много...Идвайте до Варна да пием по една бира :) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост