Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте! Проблемът с въпросната програма се състои в това, че ми изчезна иконката за смяна на езиците, която седи долу (в дясно) до часовника. Пробвах в настройките в контрол панел - change keyboars settings да я изкарам, но не се получава. С клавишната комбинация  alt+shift се сменят, но бих искал да си я върна. Flex type или друга подобна програма не съм ползвал. За деинсталация на програми ползвам  Uninstall tool, която изчситва и следите в регистрите. Казвам го за всеки случай, тъй като подозирам, че може да е от нея проблема. Ако се сещате за някакъв начин моля да пишете. Благодаря предварително. ОС уиндолс 7.

Сподели другаде

Направих стъпките, но това ctfmon не ми се появи никъде, след което реших направо да го потърся в старт менюто и иконата веднага излезе. Така беше поне до следващият рестарт, тоест след всеки рестарт на пс-то иконата изчезва. Просто в този таб startup, това ctfmon го няма.

Сподели другаде

On 7/20/2013 at 1:30 PM, kenshiro написа:

Направих стъпките, но това ctfmon не ми се появи никъде, след което реших направо да го потърся в старт менюто и иконата веднага излезе. Така беше поне до следващият рестарт, тоест след всеки рестарт на пс-то иконата изчезва. Просто в този таб startup, това ctfmon го няма.

А може ли да приложиш снимка от таба Стартъп ?
Сподели другаде

Искам да поздравя моят приятел  batetoo2 за положените усилия.

Сега по темата. Можеш ли да разгледаш, следната тема, и да изпълниш всички точки:

http://www.sysprobs.com/language-bar-missing-vista-windows-7

Пиши ако не помогне това.

Сподели другаде

On 7/20/2013 at 6:20 PM, kenshiro написа:

Явно нещо се е омазало.

Съвсем нормално да се омаже. Тази вечер изтръпнах като ми каза, че имам проблем с Net Framework. Предния ден тествах няколко сходни програми и една от тях при деинсталацията искаше да премахне някакъв файл, който можел да се ползва и от друго приложение. Премахнах го. И ето че днес бих тупана като теб. Малко извън темата, но ще разбереш с какво може да се сблъска човек. Мъките минаха през следните опити:

1. Търся да инсталиран нетфрейм. Стартирах го, но ми казва, че компютъра си имал нетфрейм и единствената опция е "Отказ" - да се откажа.

2. Търся тогава да деинсталирам нетфрейм. Няма го в контролния панел и в уиндоус ъпдейтите и не мога да го потърся!

3. Отварям професионална програма, за да го потърся с търсачката. Тя пък увисва на 91% от анализа и не работи - мазало. :)

4. Търся деинсталатор на нетфрейм. Намерих инструмент, който изчистваше всички релийзи нетфрейм на всички ОС, включително Windows 8, използвах, рестартирах, но работата не се бе получила, защото инсталатора на нетфрейм продължаваше да твърди, че компютъра има нетфрейм. Опитах инсталация на последния 4.5 и за него ми казва, че уиндоуса си го имал вграден и няма нужда от инсталация.

5. Вече прибягнах към фикс. Намерих такъв от 885 kb и интересно, че той оправи работата. :)

Само деинсталатора остана да виси, но ако го преинсталирам ще се оправи!

А какво остава за лангуидж бара като с него никой не се занимава? ;)

Сподели другаде

Не се  да отворя линка, който ми прати бачо киро и немога да повторя стъпките. В начлото успях да го отворя и видях, че прозорецът не беше съсвем същият и при мен не намерих тази папка run. Ето снимка. Дали защото съм с 64 бита...http://i.imgur.com/5ArJOkl.png

Ако можете да ми обясните къде по-точно трябва да запиша това.

Сподели другаде