Icohohi Публикувано Юли 18, 2013 Report Share Публикувано Юли 18, 2013 Преди месец ми изгоря захранването, ремонтираха го и след това си го сложих обратно. Включих компютъра и всичко тръгна с изключение на втория хард (и двата харда са еднакви Hitachi). Потърсих го в Disk managment и го няма викам бря, освен да е проблем в BIOS-a смених IDE/AHCI и пуснах уина. И излезна диска но с много странен проблем, всичко което е на С: (уина) и D: се е копирало, на другия диск като G: и H:. А отпреди втория диск беше на един дял H: и имах много 3D информация на него която ми е важна. Според мен не се е копирал диска нито е бекъпвал, защото не е имало време през което да копира или някакви индикации за такъв процес, освен ако 300гб не могат да се копират за минута две докато е зареждал уиндоуса. Съжалявам, ако съм крайно неясен но и аз съм доста объркан от случващото се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 18, 2013 Report Share Публикувано Юли 18, 2013 Вероятно са се променили буквите на устройствата. Покажи една снимка от Disk Management, за да видим проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Icohohi Публикувано Юли 18, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 18, 2013 http://img96.imageshack.us/img96/5683/oypo.png Ето, пробвах да сменя буквите но никаква разлика просто все едно на двата харда имам едно и също нещо. А отпреди имах един дял на вторият диск а сега са два???? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Icohohi Публикувано Юли 18, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 18, 2013 Понеже компютъра е служебен и не съм обърнал много внимание, ми изниква в главата, че може би втория хард е бил направен на RAID, да е като бекъп. А това което всъщност ми трябва да е външен хард, скрид из дебрите на бюрата. Утре ще проверя, и ако е така ще помоля за извинение за безсмислената тема и прибързаното и създаване Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост