нилак Публикувано Юли 17, 2013 Report Share Публикувано Юли 17, 2013 Преинсталираха ми операционна система Windows XP. Дразни ме настройката с наличие на сенки в надписите под иконите. Моля за съвет как да ги махна. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 17, 2013 Report Share Публикувано Юли 17, 2013 Пробвайте така: Десен бутон на десктопа=>Properties(Свойства)=>отгоре избирате Desktop=>избирате Customize Desktop=>отивате на таб WEB=>махате всички отметки и натискате Apply и OK. http://prikachi.com/images/27/6341027e.png Пишете какво се е получило. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
нилак Публикувано Юли 17, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 17, 2013 Появи се това, което ми изпратихте. Какво следва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 17, 2013 Report Share Публикувано Юли 17, 2013 Customize Desktop=>отивате на таб WEB=>махате всички отметки и натискате Apply и OK. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юли 17, 2013 Report Share Публикувано Юли 17, 2013 Преинсталираха ми операционна система Windows XP. Дразни ме настройката с наличие на сенки в надписите под иконите. Моля за съвет как да ги махна. Благодаря!Правилно си се насочил.Само трябва да сложиш отметка срещу /Use drop shadows for icon labels on the desktop/. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
нилак Публикувано Юли 18, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 18, 2013 Момчета! Много Ви благодаря- всичко е точно. Човек се учи цял живот! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост