barbuncela Публикувано Юли 14, 2013 Report Share Публикувано Юли 14, 2013 Здравейте! Явно на мене ми се случват винаги странни неща! Само,че сега със служебния компютър... XnView.Ползвам я от години и много я обичам,че е удобна и прави хиляди работи.Днес реших да инсталирам последната версия 2.3.0.0. Изтеглих я и я инсталирах.После тръгнах да обядвам и изключих компа.Като се върнах обаче в офиса видях,че зелената лампа на компа свети,но монитора е на червено.Бутона на монитора когато е изключен свети червено,иначе е зелено!Обаче компа работи.Вентилатора на захранването върти и този на процесора! Натиснах СТАРТ бутона ,нищо! Натиснах "ресет" тръгна.Монитора светна,и Windows тръгна да се зарежда.До тук всичко нормално.Но се замислих защо е станало така? Дадох "рестарт" и чакам.Обикновено като му стане нещо,така се оправя! Да,ама не! Показа се екрана "Windows се изключва" монитора загасна,светна червено,но компа работи!!!Чудих се какво да правя,помислих,че компа е нефелен,но реших да пробвал с едно CD с Линукс.Тръгна ,отвори се.Дадох му shot down - изключи нормално!Пак пуснах Windows - същата работа.Изключва,монитора загасва,но компа не! Нищо не съм правила освен инсталацията на XnView ?? Реших да я махна.Получи се!!!Компа изключва нормално! Явно инсталационния фаил е нефелен! Дръпнах го от друг сайт,пак последната версия.Инсталирах я-пак същия номер!!! Махнах го отново,Да ама тоя път,не става...Компа продължава да работи... Пак опитах с Линукса,Пак изключва!Явно според мене е Windows,ама какво? А утре трябва да се разправям с нашия администратор,и ще ме пита "Какво пипа?" Пък само това съм правила,нищо друго!!! Какво да правя? Помогнете? п.п. Е мога и да го изключвам от контакта,и да не казвам,ама да не му стане нещо друго!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост