Renkata_ Публикувано Юли 11, 2013 Report Share Публикувано Юли 11, 2013 Здравейте, имам следния проблем с настолния си компютър - включвайки го чувам как стартира и дори ме вписва в скайп, но екранът на мониторът е черен и не показва "никакви признаци на живот". Ако го изключа и пак включа /мониторът/ - ми се появява надпис "not input signal" - и отново черен екран. Свалих всички кабели и ги свързан на ново, и отново същото. Преди няколко седмици ми имах същия проблем и след няколко дни опити тръгна и нямаше никакъв проблем. Само да вметна, че заради последните няколко гръмотевични бури - изключвах няколко поредни дни компютъра, за да не стана някой фал. Ако някой има идея каква може да е причината за този проблем, ще съм благодарна ако я сподели! Благодаря Ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юли 11, 2013 Report Share Публикувано Юли 11, 2013 В случая е много вероятно причинителят на проблема да е дефектирала видеокарта. Разполагате ли с друга такава на системата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Renkata_ Публикувано Юли 11, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 11, 2013 Не, нямам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юли 11, 2013 Report Share Публикувано Юли 11, 2013 В такъв случай предполагам, че или видеокартата е дефектирала или това се случило на кабела за пренос на информация между съответния хардуерен компонент и монитора. Ако имате възможност, свържете друга работеща видеокарта към системата и проверете дали проблемът е налице. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Renkata_ Публикувано Юли 11, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 11, 2013 Много благодаря за бързия отговор Ще пробвам с друг кабел, ако не стане - отиваме на майстор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост