sver77 Публикувано Юли 8, 2013 Report Share Публикувано Юли 8, 2013 Здравейте, може ли да ми предложите компютърна конфигурация с процесор Интел и Нвидиа карта.Компютърът ще се използва за игри.Бюджета е 1000 лв.Не държа много на кутията..захранването да е от по-евтините,ама надеждно.Мерси предварителнo.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юли 8, 2013 Report Share Публикувано Юли 8, 2013 Не държа много на кутията..захранването да е от по-евтините,ама надеждно.Мерси предварителнo.. Бих казал, че за една конфигурация това са може би най-основните компоненти, тъй като от тях зависи работата на всички останали. Ще се опитам да съставя конфигурация още тази вечер. През това време може би и други колеги ще се включат в темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 8, 2013 Report Share Публикувано Юли 8, 2013 Количка Обща стойност: 1 158.51 лв. с ДДС Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Септември 15, 2013 Report Share Публикувано Септември 15, 2013 Ще използвам темата.Жената има възможност да си избере два от служебните им компютри за вкъщи. Кой бихте ми/й препоръчали (опита се да изтегли инфо за конфигурациите направо от компютрите чрез Еверест, но за съжаление, имат някакъв Firebox firewall, който им забранява да отварят/свалят каквото и да е било без администраторски права, а тя няма)? Затова ги предлагам от официалния сайт. HP Compaq 6000 и HP Compaq 8200. П.П. Чудя се, дали под Safe mode, ще стане работата. . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 15, 2013 Report Share Публикувано Септември 15, 2013 Определено 8200 Elite. Доста по-добри параметри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Ноември 1, 2013 Report Share Публикувано Ноември 1, 2013 Привет.Въпросния компютър (8200 Elite) е в къщи. На него е инсталиран Windows 7 Pro OEM 32bit. Бих искал да му сложа 64bit. Имам 3 въпроса.1) Трябва ли да се добави още памет или тази е достатъчна? Каква, колко?2) Може ли да се изтегли 64 битова ОЕМ версия легално? Диск нямам, но има си налепен стикер с серийния номер на кутията.3) Нужни ли са някакви драйвери, които да сваля предварително, за да ги имам под ръка по време на инсталацията на Windows? Какви?Report.txt П.П. Ако има още нещо преди да тръгна да инсталирам, може да ме посъветвате. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост