Jump to content

Избор на компютърна конфигурация

Препоръчан пост

Здравейте, може ли да ми предложите компютърна конфигурация с процесор Интел и Нвидиа карта.Компютърът ще се използва за игри.Бюджета е 1000 лв.Не държа много на кутията..захранването да е от по-евтините,ама надеждно.Мерси предварителнo..

Сподели другаде

Не държа много на кутията..захранването да е от по-евтините,ама надеждно.Мерси предварителнo..

Бих казал, че за една конфигурация това са може би най-основните компоненти, тъй като от тях зависи работата на всички останали. Ще се опитам да съставя конфигурация още тази вечер. През това време може би и други колеги ще се включат в темата.

Сподели другаде

• 2 months later...

Ще използвам темата.

Жената има възможност да си избере два от служебните им компютри за вкъщи. Кой бихте ми/й препоръчали (опита се да изтегли инфо за конфигурациите направо от компютрите чрез Еверест, но за съжаление, имат някакъв Firebox firewall, който им забранява да отварят/свалят каквото и да е било без администраторски права, а тя няма)? 

Затова ги предлагам от официалния сайт.

HP Compaq 6000 и HP Compaq 8200

П.П. Чудя се, дали под Safe mode, ще стане работата.

.

Сподели другаде

• 1 month later...

Привет.

Въпросния компютър (8200 Elite) е в къщи.  :) На него е инсталиран Windows 7 Pro OEM 32bit. Бих искал да му сложа 64bit. Имам 3 въпроса.
1) Трябва ли да се добави още памет или тази е достатъчна? Каква, колко?
2) Може ли да се изтегли 64 битова ОЕМ версия легално? Диск нямам, но има си налепен стикер с серийния номер на кутията.
3) Нужни ли са някакви драйвери, които да сваля предварително, за да ги имам под ръка по време на инсталацията на Windows? Какви?

Report.txt

П.П. Ако има още нещо преди да тръгна да инсталирам, може да ме посъветвате. :) 

Сподели другаде