batetoo2 Публикувано Юли 8, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2013 Ще опитам както описах по-горе, само да свърша със сканирането, макар и пълно, няма да трае дълго. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юли 8, 2013 Report Share Публикувано Юли 8, 2013 Ще опитам както описах по-горе, само да свърша със сканирането, макар и пълно, няма да трае дълго.Между другото, от това във Startup-а, което се зарежда, нищо не ти трябва освен Аваста.Дори и на Реалтека иконата не ти трябва.той звука си го имаш, и без да е във трея иконата.. А той е Alcmtr.exe. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Юли 8, 2013 Report Share Публикувано Юли 8, 2013 Е...RTHDCPL.EXE трябва да е стартиращото аудио.Освен това NVIDIA не може да спреш... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Юли 8, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2013 Последно кое да е маркирано и как да си върна иконата за езика ?Avast не откри заплахи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юли 8, 2013 Report Share Публикувано Юли 8, 2013 Последно кое да е маркирано и как да си върна иконата за езика ? Avast не откри заплахи.ctfmon.exe е за езика.Възможно е Петер да е прав. Но аз съм на мнение че не титрябват отметките.За езика бях забравил.А това което не може, то ще си остане със отметката. ПП: Сканирането със аваст не е критерий. За предпочитане е Malvarebytes. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Юли 8, 2013 Report Share Публикувано Юли 8, 2013 За езика остави да се стартира ctfmon.exe.Спри DTLite и nwiz за постоянно.Преинсталирай си REALTEK и автостариращ да е само RTHDCPL.EXE от няколкото негови процеса ,които би следвало да се самостартират. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Юли 8, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2013 Сега видях, че се е маркирало нещо друго.http://prikachi.com/images/396/6308396q.pngЗначи ще си оставя Avast, езика и RTHDCPL.EXE маркирани, нещо друго да не изпусна ?? В сейф мод с интернет не ми зареди никакви икони в трея и не ми отвори Chrome !Деинсталирах и наново инсталирах звуковия драйвър. Сега ще сваля и сканирам с Мalwarebytes. Ето снимка:http://prikachi.com/images/442/6308442V.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юли 8, 2013 Report Share Публикувано Юли 8, 2013 В сейф мод с интернет не ми зареди никакви икони в трея и не ми отвори Chrome !А обърна ли внимание дали Windows забива?Можело е да пробваш със Internet Explorer. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Юли 8, 2013 Report Share Публикувано Юли 8, 2013 Забрани ALCMTR и SkyNet...те са ненужни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юли 8, 2013 Report Share Публикувано Юли 8, 2013 Сега ми се отдаде възможност да седна зад ХР.Ето как работи от много време:http://prikachi.com/images.php?images/499/6308499v.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Юли 8, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2013 Имаше 11 вируса: лог + това не съм с оригинален Windows, макар че днес го активирах сега пак иска да го активирам. Май от тези маркирания съм спрял нещо нужно за него, досега не го е правило това, но щом се налага ще активирам пак.Като погледнах лого май половината вируси са били от активатора. Имам доста проблеми с този комп. Още от предишните инсталации с тази версия винаги се стартира 1 прозорец, който не мога да видя, но в лентата на задачите изписва Program Crashed (само това успявам да видя).Сега се чудя дали да активирам с същия активатор ?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юли 8, 2013 Report Share Публикувано Юли 8, 2013 Нещо не отваря лога.И със коя програма си сканирал?А нали говорим за ХР. За какъв активатор говориш.Трябва ти лицензионен ключ.Но от тук нататък прекрачваме прага на правилата. Спирам до тук по този въпрос.Форума не му е мястото.А по въпроса със бавната работа, оправи ли се? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Юли 8, 2013 Report Share Публикувано Юли 8, 2013 Ама,че изненада?!Какъв активатор е нужен за ХР???Не сте казали всичко от самото начало... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Юли 8, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2013 Ето лога наново. НЕ, още си е бавен в началното зареждане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юли 8, 2013 Report Share Публикувано Юли 8, 2013 Ето лога наново. НЕ, още си е бавен в началното зареждане.Хмм. Ето какво мо се отваря и на двете места.Не вярвам аз да имам проблем!!!http://prikachi.com/images.php?images/698/6308698s.jpgПак да питам със коя антивирусна си сканирал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост