Fasa39 Публикувано Юли 2, 2013 Report Share Публикувано Юли 2, 2013 Здравейте.Днес когато реших да си включа компютъра, нещо зацепи на BIOS-а. После го реснах 2-3 пъти, същата работа. Интересното е че и други пъти ми се е случвало, но се е оправяло. Отворих компютъра да се проветри малко, да видя дали има прах и други простотии и го затворих и го сложих на мястото му. Когато пуснах компютъра, всичко беше ОК но точно когато се зареждаше Windows-а, ми даде BSOD и се рестартира. Пробвах да вляза през Safe Mode но нищо не стана. Никога не ми се е случвало да става така.Мога да вляза в BIOS-а и за щастие той поддържа Magic Health който дава информация от датчик за температури и други работи. Ето какво дава датчика(някой стойности се променят отбелязал съм ги с *):CPU FAN* : 4623 RPMPower FAN*: 2410 RPMSystem FAN*: 2556 RPMCPU temp*: 38 C/100FSystem temp*: 34 C/93FCPU(v): 1.66 VAGP (v): 1.53 VChipset(v)*: 1.63 VBattery: 2.94 VDIMM(v)*:2,64 V+5V*: 5.15 V5VSB(v)*: 4.99 VПроменят се тези стойности с * предимно със 0.2, 0.3 V-та или 10-20 RPM.Ако искате ще заснема клип какво става, и съжелявам ако не съм сложил темата където трябва.Ще ви помоля за бърз отговорПоздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 2, 2013 Report Share Публикувано Юли 2, 2013 Изключи Автоматичния рестарт, и другия път запиши STOP кода на BSOD. http://blogs.tech-recipes.com/shamanstears/files/2009/05/w7_adv_boot_options.jpg Можеш ли да мериш с мултицет? Ако можеш мери 12V. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост