Jump to content

Компютърът ми не може да се включи

Препоръчан пост

Здравейте.

Днес когато реших да си включа компютъра, нещо зацепи на BIOS-а. После го реснах 2-3 пъти, същата работа. Интересното е че и други пъти ми се е случвало, но се е оправяло. Отворих компютъра да се проветри малко, да видя дали има прах и други простотии и го затворих и го сложих на мястото му. Когато пуснах компютъра, всичко беше ОК но точно когато се зареждаше Windows-а, ми даде BSOD и се рестартира. Пробвах да вляза през Safe Mode но нищо не стана. Никога не ми се е случвало да става така.

Мога да вляза в BIOS-а и за щастие той поддържа Magic Health който дава информация от датчик за температури и други работи. Ето какво дава датчика(някой стойности се променят отбелязал съм ги с *):

CPU FAN* : 4623 RPM

Power FAN*: 2410 RPM

System FAN*: 2556 RPM

CPU temp*: 38 C/100F

System temp*: 34 C/93F

CPU(v): 1.66 V

AGP (v): 1.53 V

Chipset(v)*: 1.63 V

Battery: 2.94 V

DIMM(v)*:2,64 V

+5V*: 5.15 V

5VSB(v)*: 4.99 V

Променят се тези стойности с * предимно със 0.2, 0.3 V-та или 10-20 RPM.

Ако искате ще заснема клип какво става, и съжелявам ако не съм сложил темата където трябва.

Ще ви помоля за бърз отговор

Поздрави!

Сподели другаде

Изключи Автоматичния рестарт, и другия път запиши STOP кода на BSOD. http://blogs.tech-recipes.com/shamanstears/files/2009/05/w7_adv_boot_options.jpg

Можеш ли да мериш с мултицет? Ако можеш мери 12V.  

Сподели другаде