Ted95 Публикувано Юни 30, 2013 Report Share Публикувано Юни 30, 2013 ЗДР имам проблем с pc при зареждане на windolsa на последната фаза ми забива (welcom) ?някои ако знае как се оправя да пише моля! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юни 30, 2013 Report Share Публикувано Юни 30, 2013 Имате ли възможност да стартирате системата в Safe Mode режим на работа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ted95 Публикувано Юни 30, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2013 (Редактиран) Не. Редактиран Юни 30, 2013 от s.feradov Потребителят беше писал на латиница. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юни 30, 2013 Report Share Публикувано Юни 30, 2013 Нямате достъп до самото Аdvanced Boot Options меню или процесът по стартиране на системата в Safe Mode режим на работа започва, но прекъсва в даден момент? Ако е вторият възможен случай, то в кой точно момент системата забива? Ще Ви помоля да обяснявате детайлно състоянието на системата и/или резултатът след изпълнението на дадени указания. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ted95 Публикувано Юни 30, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2013 нямам достъп до Safe Mode като си включа ПК ми зарежда до добре дошли и забива, Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юни 30, 2013 Report Share Публикувано Юни 30, 2013 Добре, ще се опитам да обясня максимално ясно какво се опитвам да разбера. След като стартирате Вашия компютър и започнете да натискате постоянно F8, появява ли се менюто Advanced Boot Options? Ако да, то какво следва след избиране на Safe Mode? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ted95 Публикувано Юни 30, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2013 не се появява имам достап само до биос Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ted95 Публикувано Юни 30, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2013 вече имам достъп до Safe Mode Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юни 30, 2013 Report Share Публикувано Юни 30, 2013 Предполагам забиването на системата не се е проявило при зареждане в Safe Mode режим на работа. Изтеглете AutorunsЗапазете файла на Вашия десктоп и го разархивирайте в директория по Ваше желание.Стартирайте програмата.Меню Options -> Filter Options... -> поставете отметка пред Hide Microsoft еntries и Verify code signaturesЗапазете промените.Mеню File -> RefreshMеню File -> Save....Запазете файла, архивирайте го чрез софтуер по желание и го прикачете към следващия Ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ted95 Публикувано Юли 1, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2013 ето това ли е ?AutoRuns.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ted95 Публикувано Юли 21, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 21, 2013 Оправих проблема със преинсталиране Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост