mishoval Публикувано Август 14, 2006 Report Share Публикувано Август 14, 2006 Искам да конвертирам МР3 в аудио CD с Nero 6.6.1.4, но ми съобщава, че липсва някакъв плъгин.Правил съм го преди доста време, но сега нямам спомен как ставаше.Моля, помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Август 14, 2006 Report Share Публикувано Август 14, 2006 (Редактиран) Свали си от тук неро-то.Unintaln-ни старото неро.Инталираи нерото, което ти дадох и пробваи пак. P.P Ако искаш да пробваш друга по-малка и удобна програма за записване на сякакви дискове.Prassi ONES Version 2.0Prassi ONES v2.0.330 П.П.2 Има една много лесна програма която ще ти свърши чудесна работа.CDBurnerXP Pro 3.0.116 (11.02 MB) Редактиран Август 14, 2006 от Vankata Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Август 14, 2006 Report Share Публикувано Август 14, 2006 Искам да конвертирам МР3 в аудио CD с Nero 6.6.1.4, но ми съобщава, че липсва някакъв плъгин.Правил съм го преди доста време, но сега нямам спомен как ставаше.Моля, помогнете.Здравей!Твоята версия определено не ми допада. Неро би трябвало автоматично да ти конвертира mp3 ако си маркирал аудио cd. При самото прехвърляне на песните би трябвало да го прави. Случвало ми се е при някой песни да не става- това се е дължало на проблем в самия музикален файл.Кажи при всички файлове ли не може да ти конвертира или при определен?Какво съобщение за липсващ плъгин ти изкарва?Виж тук:http://www.softvisia.com/forums/index.php?showtopic=1630 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Neuton Gimic Публикувано Август 14, 2006 Report Share Публикувано Август 14, 2006 При самото прехвърляне на песните би трябвало да го прави. Случвало ми се е при някой песни да не става- това се е дължало на проблем в самия музикален файл. Сигурен ли си, че формата е .mp3 ? Много често Неро-то иска плъг-ин при запис от .WMA на аудио диск, а размерите на файловете са долу-горе еднакви (e, WMA е малко повече) и човек лесно може да се обърка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mishoval Публикувано Август 14, 2006 Author Report Share Публикувано Август 14, 2006 Проблема е решен!Оказа се много прозаичен-омазано Неро.След преинсталация всичко си дойде на място.Благодаря за вниманието! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост