Jump to content

Проблеми и съвети при работа със Skype/Скайп

Препоръчан пост

Ама нее аз искам да ми бъде отворен скайпа даже след като натисна ''х''-а.

(ако виждаж долу иконата на гугъл хрома-тя е отворена)

преди и скайпа като му цаках ''х''са той си се "минимизираше, а сега като цакна ''х''той се затваря.

Аз искам като цакна''х''той да си остане отворен.Случайно има ли такъв шанс и как да го направя?

Сподели другаде

• Отговори 727
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Ама нее аз искам да ми бъде отворен скайпа даже след като натисна ''х''-а.

(ако виждаж долу иконата на гугъл хрома-тя е отворена)

преди и скайпа като му цаках ''х''са той си се "минимизираше, а сега като цакна ''х''той се затваря.

Аз искам като цакна''х''той да си остане отворен.Случайно има ли такъв шанс и как да го направя?

Не те разбирам. То като натиснеш хиксчето скайпа ти пак е отворен. Само че се е минимализиран долу в дясно във системния трей.Ако ти не го виждаш просто промени настрйките така че винаги да се вижда. Ако не съм го обяснил правелно значи и не съм го разбрал правелно.Опитай се да го обясниш така че да те разберем.

Сподели другаде

Пак ти повтарям. Когато стартираш скайп ти излиза един прозорец със звук, който те пита дали разрешаваш Skype и ти си мислиш, че няма да се стартира и му даваш "ДА", след което следва ъпдейт и се отваря новия скайп. Ако му забраниш пак ще се отвори, не бой се. Съмнява ме да си изключил UAC на системата.
Сподели другаде

Начин 1:

Контролен панел -> Система и защита -> Промяна на настройките ........ на UAC

Начин 2:

Контролен панел -> Потребителски акаунти -> Потребителски акаунти -> Промяна на настройките ........ на UAC

Има и 3-ти начин чрез gpedit.msc

Сподели другаде

Ха! Някой друг стои зад твоя компютър. Явно не го управляваш ти. Този някой ти е изключил UAC и така никоя програма не те пита за настъпващите промени.
Сподели другаде

• 2 weeks later...

Здравейте! Преди няколко дена си преинсталирах компа, и днес реших да си изтегля скайп, инсталнах го и си въвеждам имe и парола, но не иска да ми се вписва.. Изписва ми това

И да кажа с Windows XP Service Pack 3

Ето и снимки:

http://prikachi.com/images/389/4484389r.jpg

http://prikachi.com/images/420/4484420S.jpg

Сподели другаде

Този проблем с първото вписване често ми се е случвало когато опитвам да сложа версия 3.* на Skype. Първия път чакам 5 мин и казва, че не може но при следващ опит и малко чакане се получава. Та въпроса ми е, пробва ли сега както ти е изписало тази грешка да опиташ веднага след това пак да натиснеш "Вписване" и да изчакаш пак да видиш дали ще има резултат.

Това коя версия е иначе ? Може да пробваш с най-новата версия на Skype.

Сподели другаде

Еее приятел едно голямо БЛАГОДАРЯ! Само като го инсталнах и веднага се вписа на секундата! Иначе бях със по стара версия 4.1 за това не е искало да влезне.. За това пак ти благодаря ;)
Сподели другаде