Jump to content

Проблеми и съвети при работа със Skype/Скайп

Препоръчан пост

• 4 weeks later...
  • Отговори 727
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Първо деинсталирах старата версия, после почистих с Ccleaner, рестартирах и тогава инсталирах скайп. Резултата е следния, който е на скрийншота "скрийншот" ... С версиите до 5.3 нямам никакъв проблем, но с тази версия не знам какво става при мен.. |-(

Windows xp sp3 е операционната система, която се ъпдейтва редовно. Ако, Ви трябва още нещо, само кажете какво.

Благодаря Ви, за отделеното внимание.. :)

Сподели другаде

За начало изтрий в Application Data\Skype, двата файла: shared.xml, shared.lck, рестарт и пробвай пак, ако не става явно си омазал от предна версия, тоест е имало остатъци и си сложил новата версия. Тогава виж тази тема
Сподели другаде

Направи една проверка в регистратурата

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\

и виж дали имаш само ключове от 0 до 4, без други преди нулата изглеждащи на букви, като латинско L,

както е на снимката

http://store.picbg.net/pubpic/48/35/657e4f4ac3084835.PNG

Сподели другаде

• 2 months later...
Здравейте драги посетители на форума.Имам следния проблем : Когато пусна камера при разговор по Скайп аз не виждам отсрещната старана а те ме виждат .Пробвах чрез фейсбук там всичко тръгна нормално.Явно има някаква грешка в скайп но незнам как да я поправя.Някой би ли ми помогнал!
Сподели другаде

Здравей, би ли дал по-конкретна информация относно версията ти на Skype. Би било добре (зависи от личния избор) да инсталираш последната версия на Skype и да пробваш с нея дали проблемът ще се реши. Също така, когато провеждаш разговор или като цяло ползваш камерата на едно място и в същия момент решиш да я ползваш на друго място, на второто място, което решиш да я ползваш тя няма да работи - няма да имаш картина. Пробвай да не ползваш фейсбук или да не си го ползвал (камерата), и направи разговор по Skype. Да не би Firefox да държи процеса на камерата включен и да не може скайп да работи с нея. Успех.
Сподели другаде

• 1 month later...

Здравейте,

Наскоро правих запитване по имейл до една компания в друга държава, относно техен продукт. Както си работя на компютъра - изведнъж скайпа ми изписва съобщение, изискаващо разрешение за обмяна на данни между мен и конкретната компания... В първия момент се подразних, че толкова настоятелно се опитват да ми предложат продукта си. Впоследствие ми хрумна, че аз изобщо не съм им предоставял скайп име като форма на контакт!

Как са разбрали скайп-името което използвам?

Възможно ли е чрез локализиране на IP-то, да активират скайп на отдалечен компютър?!

Обикновено какви програми се използват за това?

Очаквам коментари!

Сподели другаде