DARK-MASTER Публикувано Август 17, 2011 Report Share Публикувано Август 17, 2011 ^ Каквото той каза, но аз препоръчвам Skype 3.8.0.188 . Много по user friendly е, според мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paci777 Публикувано Септември 10, 2011 Report Share Публикувано Септември 10, 2011 Първо деинсталирах старата версия, после почистих с Ccleaner, рестартирах и тогава инсталирах скайп. Резултата е следния, който е на скрийншота "скрийншот" ... С версиите до 5.3 нямам никакъв проблем, но с тази версия не знам какво става при мен.. |-(Windows xp sp3 е операционната система, която се ъпдейтва редовно. Ако, Ви трябва още нещо, само кажете какво.Благодаря Ви, за отделеното внимание.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 10, 2011 Report Share Публикувано Септември 10, 2011 За начало изтрий в Application Data\Skype, двата файла: shared.xml, shared.lck, рестарт и пробвай пак, ако не става явно си омазал от предна версия, тоест е имало остатъци и си сложил новата версия. Тогава виж тази тема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paci777 Публикувано Септември 10, 2011 Report Share Публикувано Септември 10, 2011 Същата работа.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 10, 2011 Report Share Публикувано Септември 10, 2011 Направи една проверка в регистратуратаHKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\и виж дали имаш само ключове от 0 до 4, без други преди нулата изглеждащи на букви, като латинско L,както е на снимкатаhttp://store.picbg.net/pubpic/48/35/657e4f4ac3084835.PNG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paci777 Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Всичко ми е точно както на скрийншота ти... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Оставаш на по-стара версия, а ако има някой нещо да добави като идея - да заповяда... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Под Safe Mode пак ли е така прозорецът на Skype? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paci777 Публикувано Септември 12, 2011 Report Share Публикувано Септември 12, 2011 Няма значение вече, windows-a даде фира, ядосах се и го преинсталирах, сега скайп работи нормално.. Мерси все пак за помоща Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mejgun Публикувано Декември 11, 2011 Report Share Публикувано Декември 11, 2011 Здравейте драги посетители на форума.Имам следния проблем : Когато пусна камера при разговор по Скайп аз не виждам отсрещната старана а те ме виждат .Пробвах чрез фейсбук там всичко тръгна нормално.Явно има някаква грешка в скайп но незнам как да я поправя.Някой би ли ми помогнал! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 11, 2011 Report Share Публикувано Декември 11, 2011 Здравей, би ли дал по-конкретна информация относно версията ти на Skype. Би било добре (зависи от личния избор) да инсталираш последната версия на Skype и да пробваш с нея дали проблемът ще се реши. Също така, когато провеждаш разговор или като цяло ползваш камерата на едно място и в същия момент решиш да я ползваш на друго място, на второто място, което решиш да я ползваш тя няма да работи - няма да имаш картина. Пробвай да не ползваш фейсбук или да не си го ползвал (камерата), и направи разговор по Skype. Да не би Firefox да държи процеса на камерата включен и да не може скайп да работи с нея. Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
regbor Публикувано Февруари 1, 2012 Report Share Публикувано Февруари 1, 2012 Здравейте, Наскоро правих запитване по имейл до една компания в друга държава, относно техен продукт. Както си работя на компютъра - изведнъж скайпа ми изписва съобщение, изискаващо разрешение за обмяна на данни между мен и конкретната компания... В първия момент се подразних, че толкова настоятелно се опитват да ми предложат продукта си. Впоследствие ми хрумна, че аз изобщо не съм им предоставял скайп име като форма на контакт! Как са разбрали скайп-името което използвам?Възможно ли е чрез локализиране на IP-то, да активират скайп на отдалечен компютър?!Обикновено какви програми се използват за това? Очаквам коментари! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 1, 2012 Report Share Публикувано Февруари 1, 2012 Ами мейла ти има ли нещо общо с името на skype ? Не вярвам това да е възможно, което предполагаш и има нещо гнило :р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
regbor Публикувано Февруари 1, 2012 Report Share Публикувано Февруари 1, 2012 Няма нищо общо. Напълно различни имена са! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 1, 2012 Report Share Публикувано Февруари 1, 2012 Може да са потърсили в Skype по име и фамилия, ако си ги написал в писмото и в профила си в Skype. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост