IVAN Публикувано Май 1, 2011 Report Share Публикувано Май 1, 2011 Здравейте.. вече няколко пъти ми се случва след смяна на Скейп(било версия или потребител) някои абонати изчезват ..много е неприятно отново да ги търся и добавям... и понеже имах проблем с вписването в скейп..приемаше ми паролата на старата версия...а на новата ми даваше грешна парола..въпреки смяна на паролата...проблема си оставаше.. оказа се че след като изключих Комодото ме допусна.. но..има ли начин някъде по папките(кои де) да намеря хисторито...защото както казах някои абонати и чата с тях изчезватЧатът с определен потребител не може да бъде намерен. Може само цялата хронология да си копираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lozeva Публикувано Май 1, 2011 Report Share Публикувано Май 1, 2011 Чатът с определен потребител не може да бъде намерен. Може само цялата хронология да си копираш. Би ли ми казал как? и къде да го търся Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 1, 2011 Report Share Публикувано Май 1, 2011 Постави %appdata%\Skype в адресната лента на Windows Explorer. Там ще видиш папка с името на потребителя ти и в нея се намира цялата хронология. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
julka9818 Публикувано Май 6, 2011 Report Share Публикувано Май 6, 2011 Може ли да питам...въпросът ми е малко извън темата, но когато провеждам видео разговор в скайпкогато си включа камерата този, с когото разговарям ме вижда ужасно размазано. Дали нещо трябва да се настрой??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 7, 2011 Report Share Публикувано Май 7, 2011 За каква точно камера става въпрос (марка и модел)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IRISS Публикувано Май 21, 2011 Report Share Публикувано Май 21, 2011 Здравейте момичета и момчета! Имам един въпрос- как мога да потърся абонат по ориентировка град-населено място. Обнових Скайпа до най- новата версия, но и там търсенията са само по Фейсбук и някакви други данни, които не зная за абоната. В предишните версии имаше такива опции Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Юни 20, 2011 Report Share Публикувано Юни 20, 2011 Здравейте. Имам проблем с микрофона при провеждане на разговори в скайп - Операционната система е Ubuntu 10.10, версията на скайп е 2.2.0-35-1. Друга информация за самото аудио:Codec: Realtek ALC268Codec: Conexant ID 2c06Advanced Linux Sound Architecture Driver Version 1.0.23.**** List of PLAYBACK Hardware Devices ****card 0: SB [HDA ATI SB], device 0: ALC268 Analog [ALC268 Analog] Subdevices: 1/1 Subdevice #0: subdevice #0Благодаря предваритено за помощта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Юни 20, 2011 Report Share Публикувано Юни 20, 2011 Какъв е проблема не се чува нищо или шуми от другата страна?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Юни 20, 2011 Report Share Публикувано Юни 20, 2011 Какъв е проблема не се чува нищо или шуми от другата страна??Ами като начало сега в момента работи... след като премахнах pulse audio... и няколко други неща (разглеждах из интернет какво предлагат като идеи), ъпдейтнах ALSAMIXER - като цяло когато не работи или не се чува нищо или шуми супер много. Последните 3 дни успявах да направя звука да работи за 3-4 звънения и после спираше отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Юни 21, 2011 Report Share Публикувано Юни 21, 2011 Ами като начало сега в момента работи... след като премахнах pulse audio... и няколко други неща (разглеждах из интернет какво предлагат като идеи), ъпдейтнах ALSAMIXER - като цяло когато не работи или не се чува нищо или шуми супер много. Последните 3 дни успявах да направя звука да работи за 3-4 звънения и после спираше отново.Тук се намира информацията от alsa... Понеже не можах да видя къде да редактирам - в момента работи микрофонът в скайп, проблемът е, че има доста шум, а също така при премахването на pulse audio и всичко останало съм изтрила нещо и в момента като сложа слушалки - не ги разпознава като такива. Прилагам снимка с настройките, както и alsa-base.conf файл, в който добавих последните няколко реда. # autoloader aliasesinstall sound-slot-0 /sbin/modprobe snd-card-0install sound-slot-1 /sbin/modprobe snd-card-1install sound-slot-2 /sbin/modprobe snd-card-2install sound-slot-3 /sbin/modprobe snd-card-3install sound-slot-4 /sbin/modprobe snd-card-4install sound-slot-5 /sbin/modprobe snd-card-5install sound-slot-6 /sbin/modprobe snd-card-6install sound-slot-7 /sbin/modprobe snd-card-7 # Cause optional modules to be loaded above generic modulesinstall snd /sbin/modprobe --ignore-install snd $CMDLINE_OPTS && { /sbin/modprobe --quiet --use-blacklist snd-ioctl32 ; /sbin/modprobe --quiet --use-blacklist snd-seq ; }## Workaround at bug #499695 (reverted in Ubuntu see LP #319505)install snd-pcm /sbin/modprobe --ignore-install snd-pcm $CMDLINE_OPTS && { /sbin/modprobe --quiet --use-blacklist snd-pcm-oss ; : ; }install snd-mixer /sbin/modprobe --ignore-install snd-mixer $CMDLINE_OPTS && { /sbin/modprobe --quiet --use-blacklist snd-mixer-oss ; : ; }install snd-seq /sbin/modprobe --ignore-install snd-seq $CMDLINE_OPTS && { /sbin/modprobe --quiet --use-blacklist snd-seq-midi ; /sbin/modprobe --quiet --use-blacklist snd-seq-oss ; : ; }#install snd-rawmidi /sbin/modprobe --ignore-install snd-rawmidi $CMDLINE_OPTS && { /sbin/modprobe --quiet --use-blacklist snd-seq-midi ; : ; }# Cause optional modules to be loaded above sound card driver modulesinstall snd-emu10k1 /sbin/modprobe --ignore-install snd-emu10k1 $CMDLINE_OPTS && { /sbin/modprobe --quiet --use-blacklist snd-emu10k1-synth ; }install snd-via82xx /sbin/modprobe --ignore-install snd-via82xx $CMDLINE_OPTS && { /sbin/modprobe --quiet --use-blacklist snd-seq ; } # Load saa7134-alsa instead of saa7134 (which gets dragged in by it anyway)install saa7134 /sbin/modprobe --ignore-install saa7134 $CMDLINE_OPTS && { /sbin/modprobe --quiet --use-blacklist saa7134-alsa ; : ; }# Prevent abnormal drivers from grabbing index 0options bt87x index=-2options cx88_alsa index=-2options saa7134-alsa index=-2options snd-atiixp-modem index=-2options snd-intel8x0m index=-2options snd-via82xx-modem index=-2options snd-usb-audio index=-2options snd-usb-caiaq index=-2options snd-usb-ua101 index=-2options snd-usb-us122l index=-2options snd-usb-usx2y index=-2# Ubuntu #62691, enable MPU for snd-cmipcioptions snd-cmipci mpu_port=0x330 fm_port=0x388# Keep snd-pcsp from being loaded as first soundcardoptions snd-pcsp index=-2# Keep snd-usb-audio from beeing loaded as first soundcardoptions snd-usb-audio index=-2options snd-hda-intel model=3stack Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Юни 21, 2011 Report Share Публикувано Юни 21, 2011 С друг микрофон пробвали ли сте да видите дали ще има пак същият проблем? От колко време г/д се наблюдава проблеми и преди да се появи проблема пипали ли сте нещо по настройките(на слушалки и микрофон)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Юни 22, 2011 Report Share Публикувано Юни 22, 2011 С друг микрофон пробвали ли сте да видите дали ще има пак същият проблем? От колко време г/д се наблюдава проблеми и преди да се появи проблема пипали ли сте нещо по настройките(на слушалки и микрофон)?С вградения микрофон.... въобще не го разпознава. Преди да променям настройките за микрофона и звука нито вътрешния нито този допълнителен микрофон не работеха. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Юни 22, 2011 Report Share Публикувано Юни 22, 2011 Здравейте! Искам да ви помоля за помощ. Имам много странен проблем, онзи ден като си включих компа и забелязах че skype го няма в taskbar-а. Отворих го от иконата и се оказа че се е заредил но не излиза до часовника. Проверих в настройките на taskbar-a и видях че skype-а е на Always show. Мислех че нещо ми се е бъгнал skype-а и го преинсталирах, но след като го рестрартирах пак го няма. За да се покаже трябва да го изключа от Task manager-а и да го отворя наново. Skype ми е 5.3,Windows XP. Пробвах да със по-стара версия(4.2) и да изчистя папките от компа, също така и регистрите от Start==>Run==>regedit но проблема си остава! Ако знаете как да го оправя ще ви бъда много благодарен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 22, 2011 Report Share Публикувано Юни 22, 2011 Сигурен ли си, че си трил правилните папки? Става въпрос за папката в Application Data.Опитай да промениш настройката за показване в системната област да е да речем на Always hide и после я смени обратно на Always show. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Юни 22, 2011 Report Share Публикувано Юни 22, 2011 Да, за тези файлове говоря. Променял съм настройките, от 1-2 дни си играя с тях. Просто като включа/рестартирам компютъра си и skype-а долу. От няколко дни насам е така :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост