Jump to content

Проблеми и съвети при работа със Skype/Скайп

Препоръчан пост

Със windows xp professional sp3 съм,а за интернета не се налага да правя друго,като зареди windows мога вече да отварям страници...само в случаите когато оставям лаптопа на stand by ми се губи връзката и се налага да стартирам наново тази програма за даме свърже с интернет,ако сам качил успешно снимката може да я погледнеш.post-11936-0-90414900-1302094084_thumb.png
Сподели другаде

• Отговори 727
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Изтегли Autoruns и:

1) стартирай програмата;

2) избери Options -> Hide Microsoft and Windows Entries;

3) меню File -> Refresh;

4) меню File -> Save...;

5) запази файла някъде с желано от теб име, архивирай го с програма по желание и го прикачи към темата.

Описание как се прикачат файлове (ако не знаеш):

- кликни бутон Нов отговор;

- долу в секция Прикрепени файлове посочи файла и кликни бутон Прикачи този файл;

- накрая кликни Добавяне в мнението.

Сподели другаде

AutoRuns.rar ами това се получи накрая,направих както беше описано,предполагам че се отваря с друга програма,защото с notepad излизат само някви ероглифи,,а снимката която бях качил не се ли вижда добре
Сподели другаде

Сканирано ли е за зловреден код? Ако да, с кои точно програми? Ако е сканирано с Malwarebytes' Anti-Malware, тя актуална версия с актуални дефиници ли е била?

Ако не е заради зловреден код, трябва да е заради някакъв друг инсталиран софтуер. За жалост дневникът от Autoruns не ми дава точни идеи от какво може да е. Може би ще трябва да се процедира по метода на изключването - премахваш софтуер и проверяваш дали без него ще се оправи.

Увери се и че имаш актуални версии на всички драйвери.

Сподели другаде

Да с тази програма сканирах и при първото сканиране намери 5 зарази,изтрх ги но не се оправи,днес програмата ми се актуализира и сканирах наново но не немери никакви заразени файлове.А драйвери използвам стари,защото някъде четох че старите са по стабилни а и незнам от къде да си изтегля нови.
Сподели другаде

След всяко пускане на скайп се появява този прозорец. post-8656-0-33480800-1302263002_thumb.jpg

Проблема се появи след като вчера обнових скайп до последната версия. Пробвах и чиста инсталация на скайп, като преди това почистих всички папки, свързани с програмата. Но резултата е същият. Никакви промени не съм правил по операционната по това време, освен обновяването на IE. С windows7\32bit

Сподели другаде

На неправилна информация си попаднал. По принцип дори по-новите драйвери би следвало да са по-стабилни и надеждни. Логиката е, че във всяка версия се отстраняват проблеми и продукът "узрява" и се подобрява. Разбира се варианти има най-различни и не винаги най-новите драйвери са най-стабилни, но като цяло правилото е, че са, макар да не е чак толкова силно правило.

Драйвери могат да се изтеглят от сайтовете на производителите на хардуерните компоненти.

Сподели другаде

Ами мисля да започна наново всичко че станаха доста неща за оправяне,една преинсталация ще ми доиде добре,мисля да пробвам Windows 7 да видя на него как ще ми вървят неща,ако може само да ми дадете някави упътвания от къде да си изтегля добра версия на Windows 7 ще ме улесните много.

Благодаря за помоща.

Сподели другаде

ако може само да ми дадете някави упътвания от къде да си изтегля добра версия на Windows 7 ще ме улесните много.

Обръщам ти внимание на правилата на форума и по-специално т.3.

Сподели другаде

Ето: Цък

Ама разбира се! Има-няма едно 200-300 долара, к'о толкоз? :D

Ами мисля да започна наново всичко че станаха доста неща за оправяне,една преинсталация ще ми доиде добре,мисля да пробвам Windows 7 да видя на него как ще ми вървят неща,ако може само да ми дадете някави упътвания от къде да си изтегля добра версия на Windows 7 ще ме улесните много.

Благодаря за помоща.

Тракерите!

Ще търсиш с добри коментари - доволни потребители ...и така.

Редактиран от mazarin
Сподели другаде

Ама разбира се, има-няма едно 200-300 долара, к'о толкоз? :D

Ами,за безплатен Уиндоус 7 не съм чувал,ти ако знаеш безплатен предложи на човека.

Тракерите!

А,да Тракерите,там всичко е безплатно. :haha:

Сподели другаде

Не че нещо, но това може да е много подвеждащо. То и разните кретенски самоделки също имат добри коментари и доволни потребители. Нашите тракери са тъпкани с глупави потребители и "специалисти", така че коментарите са много слаб ориентир. Да не кажа никакъв.

Сподели другаде

Май малко съм се отплеснал в желанията си,бях забравил за тези правила,извинявам се...и все пак май ще пробвам някоя безплатна версия(по точно пиратска) защото на този етап немога да си позволя да си купя оригинална...мерси и на останалите за съветите
Сподели другаде

• 3 weeks later...

Здравейте.. вече няколко пъти ми се случва след смяна на Скейп(било версия или потребител) някои абонати изчезват ..много е неприятно отново да ги търся и добавям...

и понеже имах проблем с вписването в скейп..приемаше ми паролата на старата версия...а на новата ми даваше грешна парола..въпреки смяна на паролата...проблема си оставаше.. оказа се че след като изключих Комодото ме допусна..

но..има ли начин някъде по папките(кои де) да намеря хисторито...защото както казах някои абонати и чата с тях изчезват

Сподели другаде