Жоро1 Публикувано Юни 25, 2013 Report Share Публикувано Юни 25, 2013 При опит за стартиране на някоя програма в Windows 7, излиза прозорче с името на програмата и съобщението "Сървърът връща препратка". Програмата не се стартира.Това не се получава при всички програми.Първоначално реших, че причината може да е в антивирусната програма. Изключих я, но резултатът е същия. Изглежда самата ОС има някаква защита, но не знам как да я изключа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Юни 25, 2013 Report Share Публикувано Юни 25, 2013 Здравейте, Жоро1.Винаги при едни и същи програми ли се получава това съобщение или всеки път различни? Ако са едни и същи винаги, бихте ли казали кои са те? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Жоро1 Публикувано Юни 25, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 25, 2013 Да, при едни и същи програми. Едната е програмата за деактивиране на WAT:RemoveWAT 2.2.6На други компютри с Windows 7 съм го правил без проблем, но на този се запъна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Юни 25, 2013 Report Share Публикувано Юни 25, 2013 А другите програми, които се запъват, кои са?Проверете дали като изключите Потребителския контрол (UAC) се появява същото съобщение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Жоро1 Публикувано Юни 25, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 25, 2013 И при изключен потребителски контрол е същото.Друга програма, при която излиза това съобщение, е инсталатора на плеара VLC. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Юни 25, 2013 Report Share Публикувано Юни 25, 2013 Добре, може да пробвате следното тогава.Стартирайте GPEdit.msc от Старт Меню. Там отидете до: Computer Configuration -> Windows Settings -> Security Settings -> Local Policies -> Security OptionsТрябва да потърсите следното поле някъде най-отдолу: User Account Control: Only elevate executables that are signed and validated. Проверете каква е неговата стойност и ако е enabled, променетe я на disabled и вижте дали ще има някаква промяна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Жоро1 Публикувано Юни 27, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2013 Благодаря!След горните действия всичко тръгна.На същия компютър имам и още един проблем. Понеже се наложи (поради ремонт на дъното) преинсталиране на ОС, се изгуби флопидисковото у-во. Всъщност то си е налице, но не приема никиква дискета. Като се постави дискета, отговаря да поставя такава, т.е. все едно, че няма дискета. А иначе, като се постави дискета, устройството присветва. Мисля си дали не е инсталиран правилният драйвер за него? Опитах да го актуализирам, но ми казва, че не намира по-добър.Сещате ли се за някакво решение? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Юни 28, 2013 Report Share Публикувано Юни 28, 2013 (Редактиран) Здравейте Жоро1.Пробвайте да деинсталирате драйвера на флопидисковото устройство от Device Manager. Рестартирайте и пробвайте дали ще се инсталират автоматично новите драйвери и дали след това устройството ще функционира нормално.Друг въпрос - със старото си дъно ли сте или е било заменено по време на ремонта? Възможно ли е при ремонта по някакъв начин някой кабел да не е свързан правилно, да е прекъснат или просто флопидисковото устройство да е пострадало?Може ли да дадете повече информация за модела на дъното и флопидисковото устройство? Редактиран Юни 28, 2013 от k0st4din Темата бе редактирана поради смесване на отговори от две различни запитвания. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Жоро1 Публикувано Юни 28, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2013 Вече пробвах с деинсталиране и преинсталиране, но няма ефект. Дъното е същото и преди, и след ремонта. Флопито също не е сменяно. Най-вероятно не е свързан добре някой кабел, но това ще проверя някога по-нататък, защото ще ми трябва повече време, а на всичкото отгоре компютърът не е мой и не е постоянно при мен, а при мой познати.Все пак благодаря много за съветите, които ми дадохте до сега, защото бяха много ценни.Ако за в бъдеще ми си наложи да ползвам вашия съвет, ще ви потърся отново - предполагам, че няма да имате нищо против? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Жоро1 Публикувано Юли 2, 2013 Author Report Share Публикувано Юли 2, 2013 Накрая се оказа, че причината за неработещото флопи е лошо свързани кабели след ремонта. След оправянето на кабелите, флопита тръгна безпроблемно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост