нилак Публикувано Юни 23, 2013 Report Share Публикувано Юни 23, 2013 Здравейте! От известно време се появи проблем при работа със Skype и Cometbird като браузер. Излиза ми прозорец със съобщение за някакви файлове (и аз не знам какво е ), а именно "0x00543dba" и "0x020f1000". Моля Ви да ме светнете какво представлява това? Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юни 23, 2013 Report Share Публикувано Юни 23, 2013 В случая, тази информация е недостатъчна. Моля, предоставете целия текст на грешката, която се визуализира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Юни 24, 2013 Report Share Публикувано Юни 24, 2013 Недостатъчна информация, която общо взето води до грешки в референциите на адреси от паметта, което от своя страна може да говори за проблем с някоя програма на заден фон, проблем с Windows или проблем с вирус. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
нилак Публикувано Юни 24, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 24, 2013 Ето за какво става въпрос:Не ми се е случвало досега да се появяват такива съобщения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юни 24, 2013 Report Share Публикувано Юни 24, 2013 Тествайте RAM паметта за грешки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Юни 25, 2013 Report Share Публикувано Юни 25, 2013 Да, така си и мислех за съобщението. Първо да се провери RAM с някоя програма за диагностика - има цели 2 в Hiren's boot CD и ако проверката премине успешно и без грешки - ще търсим други причини. Ако има грешки - вади се паметта при изключен от захранващата мрежа кабел, почистват се с гумичка за химикал изводите й, почиства се слота до колкото е възможно или се пробва на друг слот и се опитва пак. Ако отново има грешки - много вероятно е да се наложи покупката на нова RAM. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост