Димитър Иванов Публикувано Юни 15, 2013 Report Share Публикувано Юни 15, 2013 Здравейте, имам голям проблем с visual c++, проблема е следния... всеки знае играта "world of warcraft", проблема ми е с играта и визуал с++ ... стартирвам .ехе файла на играта и ми излиза следната грешка http://prikachi.com/images.php?images/227/6223227E.jpg пробвах като премахна програмата и я инсталирам на ново, но пак не става, пробвах с по-стари и по-нови версии на програмата но не става и не става, единствения начин да играя играта е да преинстлирвам компютъра преди всяко или след 2-3 стартирвания на играта ако някой може да помогне, ще следя форум дискусията всеки ден, а може и на скайп chris-brown51 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Юни 15, 2013 Report Share Публикувано Юни 15, 2013 Обнови с това .NET Framework 4.5 и проблемът трябва да изчезне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Иванов Публикувано Юни 15, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2013 http://prikachi.com/images.php?images/342/6223342Z.jpg това ми излиза :/ Blocking Issues: You must install the 32-bit Windows Imaging Component (WIC) before you run Setup. Please visit the <A HREF="http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=162643&clcid=0x409">Microsoft Download Center</A> to install WIC, and then rerun Setup. и после като пробвах с 4.0 на .NET Framework ми излиза надписа погоре Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Юни 15, 2013 Report Share Публикувано Юни 15, 2013 Значи сте пробвали с 4.0 и не е станало. Тъй като аз дадох 4.5 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Иванов Публикувано Юни 15, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2013 4.5 ми пише че не е за операционната система с която съм или поне това разбрах от текста, за 4.0 изписа подобно, пробвах и с 3.5, която се инстална, но пак същата грешка на играта ми дава Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Юни 15, 2013 Report Share Публикувано Юни 15, 2013 Значи сте пробвали с 4.0 и не е станало. Тъй като аз дадох 4.5Красчо, .NET Framework 4.5 не се поддържа за операционна система WindowsXP. Последната поддържана е версия 4.0 и честно казано не си струва да се инсталира, обикновено 3.5 SP1 е същата работа - повечето програми искат нея в момента. Второ - Microsoft Visual C++ Runtime-а е съвсем отделен компонент от Microsoft .NET Framework. ако някой може да помогне, ще следя форум дискусията всеки ден, а може и на скайп chris-brown51Обикновено проблемите с Visual C++ Runtime-а се поправят с преинсталиране на съответният компонент. Отделно - пробвал ли сте с друг релийз на играта? Сигурен ли си, че нямаш някакъв вирус, който след преинсталацията отново успяваш да качиш от някоя флашка или някой заразен файл? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юни 15, 2013 Report Share Публикувано Юни 15, 2013 Здравейте Димитър Иванов, към въпроса на колегата @TechMaster, искам и аз да попитам - опитвате ли се да правите собствен сървър на играта?Също така съм съгласен с колегата @TechMaster, че може да имате някакъв вирус ето нещо, което може да ви помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юни 15, 2013 Report Share Публикувано Юни 15, 2013 (Редактиран) Здравейте. Деинсталирайте всички версии на Visual C++ от контролния панел. Рестартирайте системата и ги инсталирайте наново 1 по 1. 200520082010 Пишете как е положението. Редактиран Юни 15, 2013 от Stoyannov Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivan343 Публикувано Юни 15, 2013 Report Share Публикувано Юни 15, 2013 Имах същия проблем - дейнсталирах настоящата верия и инсталирах на ново версия 4.0 и стана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Иванов Публикувано Юни 15, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2013 Публикувано: Днес, 21:32 Значи сте пробвали с 4.0 и не е станало. Тъй като аз дадох 4.5 Красчо, .NET Framework 4.5 не се поддържа за операционна система WindowsXP. Последната поддържана е версия 4.0 и честно казано не си струва да се инсталира, обикновено 3.5 SP1 е същата работа - повечето програми искат нея в момента. Второ - Microsoft Visual C++ Runtime-а е съвсем отделен компонент от Microsoft .NET Framework. ако някой може да помогне, ще следя форум дискусията всеки ден, а може и на скайп chris-brown51 Обикновено проблемите с Visual C++ Runtime-а се поправят с преинсталиране на съответният компонент. Отделно - пробвал ли сте с друг релийз на играта? Сигурен ли си, че нямаш някакъв вирус, който след преинсталацията отново успяваш да качиш от някоя флашка или някой заразен файл?сигурен съм, защото от две години играя играта и я тегля от един и същи потребител( същия торент всеки път) играя я на лаптопа на майка ми, но не мога когато ми се играе с някой приятел, за сървър не знам как се прави собствен, но и да разбера, играта ми дава грешка преди да влеза в нея.... ще пробвам последния начин Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост