zeletodoinov Публикувано Юни 14, 2013 Report Share Публикувано Юни 14, 2013 моля помогнете как да си включа HDMI кабела във видео картата, не ми влиза целият конектор защото има нещо като ръб който ми пречи! предварително благодаря на всички откликнали по някакъв начин! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Юни 14, 2013 Report Share Публикувано Юни 14, 2013 Може да звучи смешно, но сигурен ли сте, че конекторът и кабелът за HDMI? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юни 15, 2013 Report Share Публикувано Юни 15, 2013 И към мнението на колегата @as9993, направете някаква снимка на кабела и конектора да погледнем! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zeletodoinov Публикувано Юни 15, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2013 Може да звучи смешно, но сигурен ли сте, че конекторът и кабелът за HDMI?картата е чисто нова GTX 650, а кабела работи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Юни 18, 2013 Report Share Публикувано Юни 18, 2013 Може би предишното ми мнение е прозвучало объркващо. Имах в предвид, дали сте сигурни, дали кабелът и конекторът, в който се опитвате да включите кабела са HDMI. Наистина би било добре, ако приложите и снимка, за да видим какво представлява този ръб и да дадем по-адекватен съвет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост