Гост barutchiev Публикувано Юни 12, 2013 Report Share Публикувано Юни 12, 2013 Здравейте,имам лаптоп с Windows 7 Ultimate.Инсталацията на системата е правена от мен,но някъде не съм(или пък съм без нужда) барнал сигурно някакви настройки.По време дори на работа с компютъра,екрана изведнъж ми посинява и ми дава да избирам акаунта си за влизане.С администраторския акаунт си работя,но това често заключване на акаунта ме дразни,а не знам от къде да го изключа.Бих се радвал на "едно рамо" от Ваша страна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост barutchiev Публикувано Юни 14, 2013 Report Share Публикувано Юни 14, 2013 Да добавя че преправянето на опциите със захранването не ми помага.През 16-20 минути компютъра заключва акаунта без значение дали се използва в момента и трябва да вляза отново.Да отбележа,че НЕ ЗАСПИВА! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 22, 2013 Report Share Публикувано Юни 22, 2013 Малко късно, но... Опитал ли си дали в Safe Mode ще го има същия проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост