Jump to content

Инсталация на Windows 7: грешка 0x80070057

Препоръчан пост

• Отговори 35
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Опция за какво?Не можах да те разбера?

Опция за какво?Не можах да те разбера?

Ами изписва ми: 1. SCSI and ATA support 2. ATA support only кое от двете да избера ?

Сигурен ли си, че това е за low format level, което ми даде да сваля ?

Сподели другаде

Ами изписва ми: 1. SCSI and ATA support 2. ATA support only кое от двете да избера ?

Сигурен ли си, че това е за low format level, което ми даде да сваля ?

Така го дават във интернет пространството.Като инструмент за формат на ниско ниво, и то за Hitachi.

Моите компютри са със твърди дискове на Seagate. И инструмента за форматиране има опция Zero Full Drive (Full).

Потърси нещо подобно.

Сподели другаде

Първо ми излиза това:

http://prikachi.com/images/212/6207212s.jpgПосле като избера 1., излиза това:

http://prikachi.com/images/221/6207221E.jpgКато избера втората опция и почва да изкарва редове с бели букви.

Сподели другаде

Натиснах опция 1, после for Adaptec. Отначало не искаше да намира диска. Изключих компютъра, изкарах кабелите на твърдия диск, сложих ги, включих го, намери си диска, анализира го и изписа, че няма грешки. Сега пиша от него ! Мисля да проверя за лоши сектори с програмата, но пълно сканиране. И все пак мисля, че до утре пак ще увисне.. :(

Сподели другаде