batetoo2 Публикувано Юни 10, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2013 Освен да си я изтеглиш от тук.Файла е ISO.Запиши си го като бутващ диск на CD.Може ли подробности коя след коя опция трябва да избера ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юни 10, 2013 Report Share Публикувано Юни 10, 2013 Може ли подробности коя след коя опция трябва да избера ?Опция за какво?Не можах да те разбера? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Юни 10, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2013 Опция за какво?Не можах да те разбера?Опция за какво?Не можах да те разбера? Ами изписва ми: 1. SCSI and ATA support 2. ATA support only кое от двете да избера ? Сигурен ли си, че това е за low format level, което ми даде да сваля ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юни 10, 2013 Report Share Публикувано Юни 10, 2013 Ами изписва ми: 1. SCSI and ATA support 2. ATA support only кое от двете да избера ? Сигурен ли си, че това е за low format level, което ми даде да сваля ?Така го дават във интернет пространството.Като инструмент за формат на ниско ниво, и то за Hitachi.Моите компютри са със твърди дискове на Seagate. И инструмента за форматиране има опция Zero Full Drive (Full).Потърси нещо подобно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Юни 10, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2013 Първо ми излиза това:http://prikachi.com/images/212/6207212s.jpgПосле като избера 1., излиза това:http://prikachi.com/images/221/6207221E.jpgКато избера втората опция и почва да изкарва редове с бели букви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Юни 10, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2013 Натиснах опция 1, после for Adaptec. Отначало не искаше да намира диска. Изключих компютъра, изкарах кабелите на твърдия диск, сложих ги, включих го, намери си диска, анализира го и изписа, че няма грешки. Сега пиша от него ! Мисля да проверя за лоши сектори с програмата, но пълно сканиране. И все пак мисля, че до утре пак ще увисне.. :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост