Jump to content

Dell Precision M90,NVIDIA Quadro FX 2500M with 512MB -Проблем с намиране и инсталация на драйвър

Препоръчан пост

Здравейте имам Dell Precision M90,NVIDIA Quadro FX 2500M with 512MB на който инсталирах Windows 7 Ultimate x 64bit. Само че в страницата на dell има драйвър за ХР . Когато се опитах да го инсталирам инсталацията прекъсна и ми изписа че работи само с ХР. Пробвах с различни драйвери , но от сраницата на NVIDIA драйверите са с програма за проверка на видео картата и ми изписва че няма съвместима карта в компютъра,същото ми изписва когато опитах да инсталирам универсални драйвери за NVIDIA Quadro.

Прегледах информацията за инсталация на Windows 7 се чудя дали пък оттам не е проблема че компютъра не разпознава видео картата.При инсталацията просто стартирах инсталационния диск и когато ми изписа да инсталирам драйвери просто продължих нататък без да ги инсталирвам.След като Windows се инсталира драйверите почнаха да се инсталират автоматично и видео драйвера също.Само че когато отидох на разделитена способност вместо Nvidia се беше инсталирал standart VGA monitor и оттук нататък нищо не става.От диспечер на устросва изтрих видео драйвъра и рестартирах компютъра. След като се включи отново автоматично се инсталира standart VGA monitor. Четох по форумите че имат същия проблем.

Сподели другаде