ozzy Публикувано Август 13, 2006 Report Share Публикувано Август 13, 2006 свалих VS_lIVE linux и я записах на диск- наистина съм много доволен-хареса ми.Единствено с интернета нещо не знам как да се справя,защото имам wireless, но не го разпознава.включих зареждането на usb устройствата, но пак нищо. Модела е TP-Link TL-WN320G. Търсих на сайта драйвери но не видях за линукс. Дайте идея... :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WarezRu Публикувано Август 13, 2006 Report Share Публикувано Август 13, 2006 свалих VS_lIVE linux и я записах на диск- наистина съм много доволен-хареса ми.Единствено с интернета нещо не знам как да се справя,защото имам wireless, но не го разпознава.включих зареждането на usb устройствата, но пак нищо. Модела е TP-Link TL-WN320G. Търсих на сайта драйвери но не видях за линукс. Дайте идея... :'( Прати лично съобщение на Валентин Стойков - създателя на дистрото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Август 13, 2006 Author Report Share Публикувано Август 13, 2006 (Редактиран) Прати лично съобщение на Валентин Стойков - създателя на дистрото.ок много благодаря за помощта и линка изпратих му Редактиран Август 13, 2006 от Ozzy Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост