bedridden Публикувано Юни 4, 2013 Report Share Публикувано Юни 4, 2013 Здравейте преди няколко дни си направих нов мейл в abv.bg но явно от бързината съм написал грешно потребителското име и не съм погледнал.След като излязох от пощата повече немога да вляза.Правописната грешка може да е всякаква.Писах на екипа от другата поща като им казах часа на регистрация,да ми кажат потребителското име,но те казаха че не могат да ми дадат такава информация.Има ли някакъв начин чрез някоя програма да проследя какво потребителско име съм написал или някакъв друг начин.Моля ако някой знае нещо да сподели. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юни 4, 2013 Report Share Публикувано Юни 4, 2013 Здравейте bedridden,и добре дошли в софтвизия!Веднага ви изпращам към "съвети и препоръки", според вашите обяснения - а т.е имате нова поща, която не отговаря на вашето желание за адрес на e-mail-a, което го превръща в неизползваем. Второ - надали имате писма, след като е чисто нова, а и как ли сте дали адреса си на някой да ви изпрати писмо на e-mail, който не знаете!Можете спокойно да влезете и да си напишете този път правилно желаното име@abv.bg и щастливо да използвате отново новата си поща.Другото ваше обяснение, повече звучи, като пробив, което тук няма да подкрепим и не сме го правили!Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bedridden Публикувано Юни 4, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 4, 2013 Благодаря за отговора Не става дума за пробив или нещо подобно.След като си направих новата поща,сайтът на абв автоматично ме вписа в нея и изпратих от нея имейл.Затова сега питам дали има някакъв шанс отново да я използвам,за да видя дали съм получил отговор.Известно ми е,че мога да си направя нова поща с името което съм сгрешил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юни 4, 2013 Report Share Публикувано Юни 4, 2013 Ето още една идея: стига да имате възможност(ако не е лице с което да не можете да се свържете) обадете се и попитайте да ви продиктуват e-mail-a.Пак казвам, стига да не е точка с която нямате контакт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bedridden Публикувано Юни 10, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2013 Явно проблемът ми няма решение.Нямам връзка със отсрещната страна за да ми продиктува потебителското име,за жалост. То и аз съм си виновен де,като не се гледам какво пиша. Благодаря все пак k0st4din ,за предложенията . Може някой модератор да затвори темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 29, 2013 Report Share Публикувано Юни 29, 2013 Надявам се потребителят стартирал темата да прочете моя отговор. Достъпвате abv.bg и поставяте мишката на полето за потребителско име, след което със стрелката на долу(натискате я) ще се покажат всички записите, които сте прави на това или подобно поле. От нея можете да разберете каква е била пощата. Това може да стане ако програмистите на abv.bg са умни и ако не сте изчистили кеша на вашия браузър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юни 29, 2013 Report Share Публикувано Юни 29, 2013 @IVAN: Признавам, че не се бях сетил за това, остава само да не му са настройките като при мен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост