gin_7 Публикувано Юни 1, 2013 Report Share Публикувано Юни 1, 2013 Здравейте! Надявам се да ми помогнете! Проблема е следния... след неволно позволяване на програма да се ъпдейтне ми поиска нов ключ. Реших, че ако я деинсталирам и инсталирам отново старата версия всичко ще е наред. Принципно старата версия ме устройва напълно, по-бързичка е. Но, още при започването на инсталацията прави някаква проверка и казва, че серийния ключ за тази версия е стар и да инсталирам по-стара версия...обаче аз съм деинсталнал програмата вече и се опитвам на ново да си сложа старата версия. Изчистих регистрите ръчно, като ползвах търсачката в регистрите, изчистих и папката в %AppData% с конфиг файла и пак не става... Има ли начин да си инсталирам старата версия на програмата, за която си имам и ключ? Как да премахна следите от програмата, макар, че в регистрите не виждам да са останали такива! И всъщност тази проверка, която се прави при опит да инсталирам старата версия, явно е към сървър на производителя и той казва, че това е стара версия и не позволява да се инсталира!?! Програмата е Jitbit Macro Recorder v5.5.5 от 5-6 дена забелязах, че излиза съобщение да се ъпдейтне, явно детето е натиснало и вече не работи. Това изкарва като съобщение, когато се опитам да инсталирам старата версия, /Jitbit Macro Recorder v5.5.5/ за която имам ключ http://img703.imageshack.us/img703/5333/3434334.png Uploaded with ImageShack.us Много моля за вашата помощ! Благодаря Ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юни 1, 2013 Report Share Публикувано Юни 1, 2013 Здравейте gin_7,мисля, че тук ще намерите отговор на проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gin_7 Публикувано Юни 2, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 2, 2013 Благодаря за насоката!Обаче при мен този деинсталатор не открива никакви следи от Jitbit Macro Recorder.Пробвах с една по-стара версия, тя се инсталира и работи, но пък тя не ми върши работа Всъщност днес забелязах, че като се опитам да инстална Jitbit Macro Recorder v5.5.5, файла който имам като инсталационен май не е инсталационен а някакво екзе, което търси онлайн да дръпне програмата.Но дори и така да е, защо ми изкарва горното съобщение за стар ключ, като програмакта не се инсталва..? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gin_7 Публикувано Юни 2, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 2, 2013 Здравейте пак.Искам да напиша за решението на проблема...ако някой също се сблъска с подобен проблем относно тази програмка.Да уточня, че стана абсолютно случайно.Първо когато се ъпне версията Jitbit Macro Recorder v5.5.5 трябва да изчистите компютъра от всички следи от програмата.Явно може да стане по два начина.Единия, който не съм пробвал е този предложен от k0st4din малко по-горе, за което отново му благодаря.Другия, е ръчно чистене.Ето тук е обяснено как става, случайно го намерих и искам да благодаря на човека, който го е обяснил така добре, спести ми доста писане, а и нямаше да се справя така добре като него,а именно: l.kanelov http://forums.softvisia.com/index.php/topic/6937-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8/ Та, след като изтриете всичко по горе описаните начини, инсталирате стара версия, тази сложих аз : Macro Recorder 3.64 , лекувате я както намерите за добре и я отваряте поне един път.После просто си инсталирате отново Jitbit Macro Recorder v5.5.5 върху вече инсталнатата стария версия и готово.Благодаря за поща на колегите.Това е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост