andreygg Публикувано Май 28, 2013 Report Share Публикувано Май 28, 2013 Написах Lenovo g580 натиснах стрелката на дясно и ми излязоха 5 надписа за кликване кое от всички ? И не ми излезна попътя нищо за операционна система.Не пиши нищо, а натисни отдолу дето пише лаптопи и таблети и следвай стъпките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 28, 2013 Report Share Публикувано Май 28, 2013 Здравейте Petar2,разгледайте прикачената снимка, надявам се да ви помогне: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar2 Публикувано Май 28, 2013 Author Report Share Публикувано Май 28, 2013 Готово натиснах на Video всичките четири файла ли да изтегля и да инсталирам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Май 28, 2013 Report Share Публикувано Май 28, 2013 Готово натиснах на Video всичките четири файла ли да изтегля и да инсталирам?В никакъв случай. Избери Nvidia Video Driver, съответно за 32 битова или 64 битова операционна система (за параметрите, които си написал подозирам, че е 64 битова). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Май 28, 2013 Report Share Публикувано Май 28, 2013 Най-общо казано, PhysX представлява physics engine, който съдейства за представянето на обектите с по-високата детайлност, приближавайки ги максимално до техните характеристики в действителността. Въпросния engine има възможност да се инсталира заедно с драйвърите на Nvidia. Технологията, за която е споменато в един от предишните коментари се нарича Nvidia Optimus, която позволява на системата да избира кой видеоускорител да бъде използван в зависимост от изискванията в дадения момент. Възможно е да има наслоявания от прах, които да пречат за максимално ефективния трансфер на топлината навън. Ще Ви посъветвам също така инсталирате наново драйвърът за видеокартата, като следвате стъпките описани в тази тема. Препоръчително също така е да ограничите максимално софтуера, работещ във фонов режим. По този начин ще изключите почти изцяло възможността за конфликт между отделните приложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar2 Публикувано Май 28, 2013 Author Report Share Публикувано Май 28, 2013 Добре ще изтегля и инсталирам първия файл. Дано се получи нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar2 Публикувано Май 28, 2013 Author Report Share Публикувано Май 28, 2013 Еми изтеглих го и го инсталирах след като се инсталира ми изписа Instal graphic driver натиснах да се тегли и ми изписа там version 307.45 а най новата актуална е 320.18 за Nvidia и отказах инсталацията добре ли е да го инсталирам или има нещо друго за настройване ?(също така имах някакъв пак Nvidia Video Driver и като натиснах setup.exe и ми изписа че е версия 296.96) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar2 Публикувано Май 29, 2013 Author Report Share Публикувано Май 29, 2013 ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 30, 2013 Report Share Публикувано Май 30, 2013 Здравейте Petar2,моля прочетете 7ят болтиран текст. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar2 Публикувано Май 30, 2013 Author Report Share Публикувано Май 30, 2013 За това че не съм дал много информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Май 30, 2013 Report Share Публикувано Май 30, 2013 По-точно ставаше въпрос за тази част: Не давайте зорЧесто срещано явление. Някои потребители публикуват тема/коментар за даден проблем и след няколко часа питат/недоволстват защо никой не им помага. Ще се опитам да го обясня разбираемо и човешки. Всички потребители във форума са хора и като такива имат свои живот, задължения, навици и т.н. Освен това няма човек, който да е компетентен във всичко. Когато публикувате тема или коментар, се съобразявайте, че не всеки потребител може да е ви от помощ, а от тези, които могат да помогнат, не всеки е постоянно на линия и/или има време да помогне. Понякога се случва потребителите, които имат нужните знания да помогнат по дадения въпрос, да са заети или да са възпрепятствани по някакъв друг начин. Когато някой потребител се опитва да помогне на друг, той жертва от своето време и усилия и е редно да се отдаде нужното уважение.Това не означава, че нямате никакво право да напомняте за нерешения ви проблем/неотговорения ви въпрос. Разбира се, че имате такова право. Просто е редно да предоставите някакво адекватно време за реакция от страна на останалите потребители. Няколко часа не са такъв период. В общи линии е редно да изчакате поне 2-3 дни и ако все още никой не е писал по проблема/въпроса ви, тогава вече можете да драснете нов коментар и да напомните за себе си. Изпълнихте ли някои от съветите, които предложих в коментар номер 20? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar2 Публикувано Май 30, 2013 Author Report Share Публикувано Май 30, 2013 Не съм инсталирал наново драйверът за видео картата . А за прахът мисля че няма защото лаптопът е на 4 месеца. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 31, 2013 Report Share Публикувано Май 31, 2013 Малко е нахално да даваш зор, след като не си изпълнил препоръките, дадени от колегите. И особено тази да инсталираш видео драйвера. Изтегли си най-новия драйвер от тук и го инсталирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar2 Публикувано Май 31, 2013 Author Report Share Публикувано Май 31, 2013 Този драйвер съм го инсталирал още преди да пусна тази тема даже вчера го деинсталирах и го инсталирах наново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar2 Публикувано Май 31, 2013 Author Report Share Публикувано Май 31, 2013 Иначе да усети се разлика но понякога пак засича но поне през 2 минутки някъде мисля че е заради това че няма добро охлаждане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост