pranjev Публикувано Май 18, 2013 Report Share Публикувано Май 18, 2013 Здравейте, картата е 4GB. Компютъра я разпознава но при опит да я форматирам, дава ми това:Windows не можа да завърши форматирането.Не може нито да се чете нито да се копират данни от нея. Пробвах дори с LOW LEVEL FORMAT я минах, дава ми че е приключило с него форматирането успешно, но ефекта е никакъв, има 2 останали папки и си стоят и не могат да се изтрият по-никакъв начин, тоест изтриват се и след като се извади от компютъра и се включи отново се възвръщат.Има ли някакъв начин да се оправи?Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 19, 2013 Report Share Публикувано Май 19, 2013 Здравейте. Пробвайте да форматирате с HP USB DiskStorage Format Tool или от Disk Management. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pranjev Публикувано Май 19, 2013 Author Report Share Публикувано Май 19, 2013 Колега, пробвах с програмата от твоя линк и не става. Изписва ми тази грешка: Device media is write-protected.???Тази карта никога не е била заключвана или да и е слагана парола, до сега е работила. Защо и от къде е е заключена и не позволява да се форматира и как да я отключа? В Disk Management картата се вижда но не ми дава с нея да направя нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 19, 2013 Report Share Публикувано Май 19, 2013 Пъхни я в телефон или фотоапарат и я форматирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pranjev Публикувано Май 19, 2013 Author Report Share Публикувано Май 19, 2013 Нямам фотоапарат за нея, а в телефон като се сложи, изписва че картата е повредена и не може да се форматира изобщо. Някой може ли да даде други предложения как мога да и премахна защитата, и след това да я форматирам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Май 19, 2013 Report Share Публикувано Май 19, 2013 Здравей pranjev, провери дали картата не е заключена (защитена срещу запис).Ако има плъзгач на нея го премести в обратна посока и пробвай да форматираш отново. http://pokerneed.com/flyer/MicroSD.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pranjev Публикувано Май 19, 2013 Author Report Share Публикувано Май 19, 2013 Не, няма плъзгач, току що я огледах много внимателно. И въпреки всичко това ми изписва - че е защитена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 19, 2013 Report Share Публикувано Май 19, 2013 Здравейте pranjev,не знам дали ще помогне но пробвайте с тази програма, до момента не ми е правила издънки! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pranjev Публикувано Май 19, 2013 Author Report Share Публикувано Май 19, 2013 За съжаление и тази програма не ми помогна, изписва ми: Bad Disk и не ми дава да направя нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 22, 2013 Report Share Публикувано Май 22, 2013 Щом с програмата дадена от k0st4din не можете да форматирате картата, остава варианта, коша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Май 23, 2013 Report Share Публикувано Май 23, 2013 Аз имах такъв проблем с карта памет и в Уиндоус не можах да я форматирам, но с Линукс стана от раз и сега я ползвам, и си работи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
veniotr Публикувано Май 24, 2013 Report Share Публикувано Май 24, 2013 Преди да я изхвърлиш пробвай с нокиа,те по старите нокии се справят с заключени карти.Казвам ти от личен опит Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pranjev Публикувано Май 24, 2013 Author Report Share Публикувано Май 24, 2013 Вече я изхвърлих на боклука и си взех нова. Благодаря на всички. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост